lördag 21 mars 2009

More from Prima

Det är sällan jag skapar på veckorna för jag är alldeles för trött för att vara kreativ på kvällarna när jag väl får en liten stund över. Istället blir jag allt som oftast sittande framför datorn med meningslöst surfande. Inte speciellt kreativt…

Den här veckan kunde jag dock inte låta bli att börja på en layout till av de där makalöst vackra papprena som Ilona skickade, Primas sydda papper. Jag undrar just varför jag trodde att jag inte skulle våga skapa med dem. De är ju så vackra att layouerna skapar sig själva nästan.

Rubriken har jag skurit ut med Gazellen i helt vanligt cardstock som jag sedan klistrade fast lite grann på layouten. Därefter kladdade jag på Dimensional Magic som jag visste skulle få bokstäverna att krulla upp sig när den torkade. Effekten av det blanka tycker jag matchar perfekt till det tunna sidenbandet. För övrigt har jag bara använt min älskade kantstans och så har jag självklart klippt blommorna ur ett av de andra pappren från Prima som var med i mitt dt-kit.
I rarely have the energy to create at weeknights but this time, I just couldn’t resist the gorgeous papers Ilona sent me, the Sew Cute papers from Prima.
Now I just don’t understand why I was scared of creating with these papers, they are just so beautiful that the layouts create themselves.

I used my Gazelle to cut the title from plane CS, I glued it on to the paper, but just in a few palces. Then I painted the letters with Dimensional Magic which I knew would make the letters not only very shiny but also make them curl up a bit. I like the effect, it matches the ribbon I used.

Bilderna är klickbara!
Klick on the images to see a bigger version!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Makalöst vacker! Jättefin=D

Anonym sa...

Jag blir som alltid helt tagen av dina kreationer. Så underbar lo som man kan titta på hur länge som helst:) Du kan du Moma!
Kram Bodil

Emma sa...

Andlöst vackert!! Och så skirt och ljuvt, trots de färgstarka papprena (känner igen ett par, som jag inte kunnat låta bli att beställa hos Ilona ;) )

Ännu ett mästerverk!!
Kram!

Cath. sa...

Galet vackert!!! Och jag gillade verkligen sidenbandet genom papperet så där... liftar gärna den idén... Och jag är sååå avundsjuk på din fina kantstans... ;D

MissMian sa...

Men åh!!! Så supersnygg! Gillar verkligen hur du får till det med blommorna!!

Anonym sa...

Ännu ett mästerverk!!

BellaMio sa...

Jösses!!! Det var helt klart den snyggaste LO'n jag sett på länge... Min stil absolut. Snygg gjort!

Tack för titten :)

Lilo sa...

Wowsing! Sååååå fint!!! Och så har du förstås en helt oemotståndligt söt prinsessa på de vackra layouterna också! =)

Carina sa...

Jo håller med Cath...den där kantstansen är ju så fin, och den gör sig bra på varenda LO utan att upprepningen ens märks. Det du gjorde med bokstäverna vart ju så schysst, vilket bra tips, borde funka med vilket lack som helst.
Sen kan jag bara tillägga...MAKALÖST...