söndag 1 mars 2009

Med anledning av veckans händelser

Som bekant har de flesta matvaruaffärer i den stad vi bor i brunnit ner under veckan som gått. För er som begått dessa storartade, överintelligenta dåd vill jag bara visa vad vi nu får servera våra barn...


Halvförmultnad häxhand, upphittad bland de utbrända resterna av våra matvarubutiker. Kanske en ledtråd för polisen? Förmodligen lika bra som något då de efter tre dygn, helt otippat, har kommit på det smått genialiska att de fyra bränderna troligen har ett samband... Detta har fått dem att klassificera bränderna som grov mordbrand.

Har de hittat gärningsmännen?

Nej.

Kommer de göra det?

I don´t think so...

Kommer vi få fler poliser i denna våldsdrabbade byhåla?

Äh...????

Vad kan jag säga? Att jag förvånas över intelligensen hos både de ena och de andra i vårt så kallade civiliserade samhälle?

6 kommentarer:

Emma sa...

Åååååhhåååå...de har kommit fram till att bränderna troligen har ett samband!!??? Way to go! Väl använda skattepengar, jag hade nog gissat på typ...otur alla affärer på en gång...???
Ja, jösses, maskineriet tar minsann sin lilla tid :(

Men häxhanden var helt suverän *skratt*!!! Hm...måste nog testa den på mina barn, kanske äter mellantösen allt och inte bara mooooos och ärtor/majs då!!

Ang dt-uppdrag, så ska väl erkännas att här kluras på en ansökan till ett visst sådant, hrm... Ett andra försök så att säga *host* ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på bio, minsann!! Första gången på evigheter!!

Hoppas I får bra i magen snart!! Låter inte kul alls :(

Kram!

Lilo sa...

Ha ha ha... det såg ju riktigt gott ut! =) Hälsa Isabel att inte alla får så där fint lagad mat! ;)

Anonym sa...

vet inte riktigt om jag skulle våga äta den där handen... brrr...
;)

Ha det gott... Tjingling!

La Vikinga sa...

KUL BARNMAT!
Den där skissen, kan man tolka den, vinna något eller var den bara för att visa? Vart ska man skicka in och till när?? Jag printar nämligen ut vissa jag vill delta i om jag tror att jag ska hinna...

La Vikinga

Theresa/Tette sa...

Usch - det där såg inte gott utt... Du får skicka dottern till oss istället så kan hon få vanlig mat (Fniss)... Men dottern och Mange skulle säkert gilla att leka ihop.

Hoppas att allt är väl med dig. Du är lika kreativ som vanligt - alltid roligt att läsa dina inlägg och se dina alster - läcker template/skiss förresten.

Ha det så bra
Kram Tette

Cattis sa...

Hahahahaha...fyyy... ;)