måndag 23 mars 2009

Isabella

Ja ni läste rätt, och jag har inte stavat min dotters namn fel. Jag syftar på Prima Art Stiches Isabella (finns att köpa till ett riktigt bra pris på Skaparlusten). Jag finner inte ord för att beskriva den så istället tänkte jag låta bilderna tala den här gången.

Yes you read correctly, and I haven’t missed the spelling of my own daughter’s name. No, I´m talking about Prima Art Stiches Isabella. I can’t find the words to describe this paper, so I´ll just let the images speak for themselves.Förutom detta gudomligt vackra papper har jag även gått lös på layouten med Pear Marker, behöver jag säga att jag är kär? Jag fullkomligt älskar denna lilla tub som så lätt gör helt perfekta små pärlor. Vill man inte chansa på att placera dem direkt på layouten går det alldeles utmärkt att dutta dem på en oh-film, låta torka och sedan klippa ut och sätta fast på rätt ställe. På det viset kan man dessutom rita upp sitt mönster på ett vanligt papper först. Jag testade detta och gjorde små snirklar men när jag skulle sätta fast dem hittade jag ingen lämplig plats på min layout. Till min egen förvåning lyckades jag alltså behärska mig.

Besides this beautiful paper, I have also used my Pearl Marker. Do I have to say that I am totally in love? It is super easy to make perfect pearls in al sizes every time! If you don’t want to take the chance and use it directly on your layout, you can place them on a transparency, let it dry and then cut and adhere to your layout, exactly where you want. I tried it and made some swirls but when I wanted to place them on my layout, there simply wasn’t a place left that looked right. To my own surprise I actually managed to toss the idea…

Bilderna är klickbara

4 kommentarer:

MissMian sa...

Helt otroligt!! Supersnygg LO och lite andra färger än vad du mest scrappar i! Jag blir alltid så imponerad när jag kikar in här! Älskar LOn i förra inlägget också!

Carina sa...

SUCK...vad fint. Såna harmonier mellan färgerna på LOerna och speciellt snyggt var det ju med spets i lager på lager. *bara glor*
Jaha då ska man satsa på Pearl Marker alltså

Cattis sa...

Alla dina alster är så fantastiska och sagolika! ♥

Kram!

Emma sa...

Den här är bara så snygg!! Älskar färgerna :) Och - som jag alltid tjatar om - detaljerna!!
Kram!!