söndag 8 februari 2009

Mera i rött

Man skulle kunna tro att jag är ovanligt förtjust i rött… vilket inte är sant. Tvärt om skulle man nästan kunna säga. Men när Ilona skickar så här vackra papper, och jag råkar ha det perfekta fotot till dem så går det bara inte att låta bli att använda vartenda papper. Det enda i pappersväg du inte kan hitta på Skaparlusten är det rutiga pappret i bakgrunden och nyponrosorna som är klippta ur ett gammalt papper från ATD. Det rutiga pappret är bland de första papper jag köpte när jag började scrappa, det tog alltså bara fyra år innan det kom till användning.

Klicka på bilderna för större versioner. Click the images for bigger versions.One could almost think I am an extreme big fan of the color red. Actually the opposite would be more correct but these papers are just so gorgeous and I just had the perfect photo for them so I just couldn´t resist them. The checked paper in the background is one of the first papers I ever bought when I started scrapbooking. It took me 4 years to get use for them… Good or bad?Den lilla nyckelpigan är också bland det första sakerna jag köpte när jag började scrappa, från Panduro.
The ladybug is also one of the first scrapbooking embellishments I bougt when I started scrapping.Den vackra stämpeln i bakgrunden är en av Primastämplarna som du hittar på Skaparlusten.
This pretty stamp is one of the stamps from Prima.
7 kommentarer:

Wildärtan sa...

Åh så underbart i rött - för att inte gilla färgen speciellt mycket så har du ju lyckats otroligt bra! Och som vanligt så är jag inte förvånad över det...

Man behöver alltså inte rensa så hårt utan bara vänta på det där ögonblicket då man hittar ett gammalt papper som passar perfekt? Hmm... Ja, jag har ju ändå inte så mycket papper så jag kan ju spara allihop;-)

Kram! Du är fortfarande en storfavorit!

Kamilla sa...

WOW så fin LO :D
du är ju en stjärna på allt ;)

Emma sa...

Den här är ju bara för underbar!! Alla papper, alla mönster, alla detaljer - och ändå så harmonisk och med ett sådant lugn. Så snyggt med rött!!!
Kram!

Wildärtan sa...

Jag utmanar dig, om du törs.... ;-)

MissMian sa...

Helt otrolig!!!!!!

Maya sa...

Åhhhh utrolig lekker LO!!!
Herlige farger,nydelige detaljer og utrolig flott bilde!!
Nydelig!!
Klem fra Maya :)

Lilo sa...

Snyggeligsnyggt att få med det rutiga pappret som matchar Isabels klänning så perfekt! Jättefint! Jag vill ha scrapträff med dig snart!