söndag 15 februari 2009

Gammal kärlek rostar aldrig
Jo då, jag var kär i den här bilen, och nej, den rostade faktiskt aldrig. Däremot gick allt annat sönder på den så när jag väl sålde de var jag minst lika duktig på att diagnostisera fel på bilar som vilken bilmekaniker som helst. Tyvärr lärde jag mig aldrig att faktiskt reparera felen som uppstod. Det var en sorgens dag när jag tog min sista tur i bilen.

Och ja, jag upptäckte det nu. Jag har skrivit fel på modellen! Det är ju en 480!

Old love never gets rusty. I don´t know how you would say that in english, but never the less, I really loved this car. And, it never got rusty, altho it kept breaking down for me in every other way. It was a trully sad day when I finally had to sell it.

And yes, I just realizet, I got the model al wrong, it is a 480!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar allt. Färgsättningen är underbar, hela upplägget är fantastiskt! Och så har jag ju en förkärlek till figurklippta blommor/mönster ;-) Just det där pappret köpte jag på mig ett par extra av innan det försvinner ur sortimentet

Anonym sa...

Supersnygg! En riktig Moma-layout! :)

BellaMio sa...

Men guuuud, vilken läcker Layout!!! Hur underbar som helst!!!

Detaljerna, placeringen, färgvalet, ja allt är helt i min smak!!

Tack för inspirationen :)

Lilo sa...

Vad fint! Men hur kan man vara kär i en bil... he he he...
God Morgon! ;)

Emma sa...

Åh, så underbar!! Älskar färgerna och, som alltid, detaljerna. Och upplägget...och...ja...allt. Vilken gullig liten bilamulett!!! (är amulett svenska för charm? )

MissMian sa...

Så himla otroligt underbar LO!!! Vilka härliga färger och jag gillar temat! Att scrappa om sin bil! :)

jeanettew sa...

Åh, vilken snygg LO!
Gillar stilen, roligt tema..Helt enkelt vrålläcker!

UlrikaT sa...

Wow, vilken läcker LO! Så kul att scrappa om en bil. Så mycket fantastsika detaljer, man ser bara mer ju mer man tittar. :)