torsdag 1 januari 2009

Årets sista/första


2008 års sista layout blev en om julen 2007. Det vackra bakgrundspappret kommer från Skaparlustens decemberkit och den fina dimensional stickeren (heter det så i singular?) från MM är också från samma butik. Den hör egentligen till januaris dt-kit men jag var tvungen att fuska lite. Allt annat är hopplock av gammalt som legat i gömmorna ett tag. Bland annat den lilla virkade spetsen som jag tror var tänkt som prydnad till påskriset, eller möjligen julgranen.


Jag gillar verkligen de där gamla bilderna med reklam på, denna är från Panduro, och har legat i mina skåp säkert i två år nu tillsammans med sina kompisar, men på något sätt har den aldrig riktigt passat in förrän nu. Å andra sidan kan det bero på att jag ser dem mer och mer ofta på layouter nu, de kanske ligger i tiden liksom? Allt vintage tycks ju bli mer och mer poppis nu, vilket är kul, för det passar min stil perfekt.
God fortsättning!

2 kommentarer:

MissMian sa...

underbar!!!! har också en del reklam etiketter liggandes med vintage stil...kanske dags att plocka fram dem?

Emma sa...

Åh, den här är så fin, jag vill SÅ lära mig att använda dekorationer som du gör. Och vet du...jag letade efter det rutiga "momabandet" i vår Konsumbutik, hittade det och och köpte ett smalt och ett brett till framtida julLOer/julkort :) Tack för tipset!!

God fortsättning på det nya året, jag hoppas ni blir friska snart - allihop.
Att feber kommer och går på små barn tycker inte jag heller låter bra...:(

Kram