tisdag 23 december 2008

Prima Hybrid

Som en del av er vet har jag under året som gått varit med i Prima Hybrids designteam. När jag blev antagen var jag oerhört lycklig. Det kändes som ett riktigt erkännande. Tyvärr blev mitt uppdrag inte riktigt det som jag hade hoppats på. Bara någon månad efter att jag blev en Prima Hybrid Flower Girl bestämde sig företaget för att omstrukturera sin verksamhet och i avvaktan på det skulle vi i dt inte få något nytt att arbeta med. Omstruktureringen drog ut på tiden, ända till i början av december. Strax innan jul fick vi alla ett mail om att designteamet för Hybrid skulle upplösas och istället skulle några få av teamet erbjudas en plats i det ordinarie Prima-teamet. Jag utgår ifrån att jag inte hör till dem då jag varit långt ifrån aktiv under den senaste tiden på Prima Hybrid. Det innebär alltså att mitt uppdrag för Prima Hybrid tar slut nu, innan det ens har börjat. På ett sätt är det trist samtidigt som jag måste erkänna att det som sagt inte riktigt blev det uppdrag jag hade trott att det skulle bli. Men lite sorgligt är det som sagt… för Prima är och förblir mitt favoritföretag, dessutom sporrade uppdraget mig att göra en massa hybridloer, många av dem bland mina absolut bästa.


As some of you may know, I have had the great honor of being a Prima Hybrid Flower Girl the passed year. Unfortunately this DT-position is now ending and to be quite honest, it never really got started. I was the happiest person in the world when I was accepted as a Flower Girl, however, shortly after I started, Prima decided to re organize Prima Hybrid, and in waiting for the grand re-opening we in the DT didn´t have much to work with. The re-opening kept getting postponed and when it finally took place, in the beginning of December, Prima decided not to keep al the Hybrid Flower Girls.

It was actually a sad thing cause I loved the challenge of doing hybrid layouts, and I also love the products Prima have. My dream, like so many others, remains still… to become a dt-member for a crap book supply company. But not just any company thoug, it has to be one that has products I love… I know this is a dream that won´t come true…

Inga kommentarer: