måndag 12 januari 2009

Scrapheaven!

I helgen var det inte mycket av världen jag såg för jag fastnade… I det digitala scrapträsket. Jag är återigen helt och fullt förälskad i dessa underbar kit, dekorationer, blommor, spets, trulsiga band, skrynkliga, gamla papper och annat som bara finns digitalt och som kan läggas lager på lager utan att layouten blir för tjock och klumpig.

Det är ju ingen ny förälskelse, men på något sätt ter den sig nyare, mer full av färg och häftigare detaljer, roligare och mer inspirerande.

Och trots mitt skapande så är mitt skrivbord lika välstädat (även om min mamma säkert skulle fnysa åt det ordet i detta sammanhang) som det var innan jag började. Inte en droppe lim, inte en endaste liten tejpremsa har gått åt, inga vita klisterlappar finns kvar överallt och inget glitter ligger utspritt. Och det bästa av allt? Jag kan faktiskt skapa i sängen, i soffan, framför TV:n och precis var som helst utan att lämna efter mig minsta stök…

Jag funderar på att testa pendeltåget imorgon…

Vad jag skapade?

Hm… det kan jag förstås inte visa, för mina alster ska bli publicerade i en viss tidning. Men den som väntar får se…

6 kommentarer:

Monica sa...

Spännande att få se vad som kommer! Jag gillar själv pillet och glittret och limkluttarna mer än att bli frustrerad över att jag är så datorinkompetent...

Lilo sa...

Jag ser fram emot det tidningsnr kan jag säga! =) Här ligger en halvfärdig layout på scrapbordet... och stökigt är det. Och inte blir den klar. Ibland kör man fast tydligen. Hoppas du får en bra vecka!!!

MissMian sa...

Men nu blev jag ju supernyfiken!!!!! Och än är det ju inte dags...det var inte snällt!!

Anonym sa...

Hahaha....ja, jag känner ju igen mig men det ena utesluter ju inte det andra! Förra veckan gjorde jag ett helt album med digilayouter till Annelie. 50 sidor? Jag minns inte nu för jag har lagt upp det i byrån till henne.

Nu har jag 2 album som jag hoppas få klara i januari. I februari ska jag göra 2 st A5 bind-it-all album till en av sönerna + till hans kompis. Jag såg speciella album igår på min fotokurs och jag ska rita av dom mallarna i mon när jag ska på kursen igen. SKITCOOLT om jag får svänga mig med såna uttryck.

Kram,
Susanne W

E sa...

Längtar efter tidingen och att få se vad du har skapat!
Kram

Emma sa...

Väntar med spänning!!! :)
Kram