söndag 14 december 2008

Konsten att bygga en snögubbe


Man måste så klart prova alla grejjer, helst inomhus och riktigt ordentligt så att de verkligen fungerar när man väl ska börja bygga snögubben. Sedan är det förstås bra med rikligt med blötsnö och smältgrader, något som Sälen bjöd på när vi var där i mellandagarna förra året.

Snögubbepappret från Skaparlustens helt fantastiska december kit 1 tycker jag är en perfekt bakgrund för de här tokiga bilderna. Jag har kompletterat med några småsaker men det mesta kan du hitta i butiken.

De silvriga stjärnorna är utstansade av silvertape. Den köpte jag för ett bra tag sedan på Bauhaus, för den skulle minsann vara perfekt till... ja jag visste inte exakt vad men säkert skulle den kunna användas till mycket. Det här var första gången den kom till användning kan jag meddela.

6 kommentarer:

Alexandra Lindgren sa...

åh, så fint!
du lyckades verkligen med den här layouten...också! du är så duktig!
kram

Anonym sa...

Superfin lo! Ja visst är detta papper urläckert! =)

Ha det gott, kram

Monica sa...

Älskar de här fotona och så kunde det bara inte bli bättre med det papperet. Nu längtar jag efter lite snö!

Emma sa...

En sån kanonfin LO!! Och så roliga foton, med test av snögubbens utstyrsel :) Helt fantastiskt hur du fått med så många foton, utan att det blir rörigt och konstigt. Och, som alltid, så fina detalje. Vilken bra idé med utstansat från silvertejp! (hm..säger hon som inte ens äger en stans *s*)

Läste på AoS att du är ensam hemma. Gör nu inte som gossen i filmen med samma namn ;), men passa på att göra nåt du vill, för bara din skull!! Så lite måsten som möjligt, även om de säkert finns där...

Ha en mysig 4e advent!
Kram

Anonym sa...

Ha en trevlig kväll!

Christine sa...

Supermysig lo!! =)
Du kan verkligen konsten att ha fler foton på samma lo! Jag är såå dålig på det.. ;)
Kram till er alla!!