lördag 20 december 2008

God jul!

Jag skickar sällan julkort. Av någon anledning får jag knappt några heller… Undrar var det beror på?

I år har det på något märkligt sätt blivit mängder med egenpysslade julkort. Jag är ingen kortmakare, det skriver jag ofta men jag har haft jätteroligt med de här korten och kanske är det just därför det blev många. Fler finns i Söndagsbilagan av Allt om Scrap (den 21/12).

Jag ska villigt erkänna att jag inte hade så höga krav på mig när jag började med korten. De skulle vara enkla och snabbgjorda. Jag har inte riktigt varesig tid eller tålamod att lägga timmar på ett kort. Därför är de på samma tema egentligen och med massor av inspiration från Tette/Theresa.Det rutiga bandet hittade jag på Coop Konsum (tror jag eller om det är ICA). En pytteliten butik som ligger vid Södra station. Förälskelsen blev omedelbar. Jag fick gå tillbaka och köpa två paket till. En annan förälskelse är mina stansar. Jag avgudar dem.

9 kommentarer:

Alexandra Lindgren sa...

åh, vilka söta kort :)
Bandet var verkligen fint! Tror du det finns på Ica Kvantum i Hudiksvall? ;)

Anonym sa...

Helt fantastiska och underbara kort!!

Emma sa...

Helt fantastiska julkort!! Och jag förstår att du älskar det rutiga bandet...:)
Gillar oxå de grå korten, underbar spets och så läckert med den knallröda blomman.

Själv har jag gjort *räknar* två julkort och två minikort (till fröknarnas present på resp dagis). Och det tycker jag är en prestation *skratt*
Har dock planer på att till nästa jul, då jäsikars ;)

Monica sa...

Vilka vackra kort! Jag förstår att du blir inspirerad av Tette... Inte syns det på något vis att du inte är "kortmänniska". You could fool me! :-)

Anonym sa...

Underbara kort! Tette är en stor inspirationskälla...men jag får aldrig till det som hennes.

Kram och God Jul!

Lilo sa...

TACK för mitt vackra kort som kom idag!!! Det är så himla fint! =) KRAM från mig!

Monica sa...

God Jul-kram!

Theresa/Tette sa...

Men Moma - dessa kort var ju verkligen jättefina! Vaddå inte vara kortmakerska - klart att du är!

Tack för dina snälla ord - du är en sån´ himla gullig människa!

Kram Tette

Wildärtan sa...

Monica - du borde nog göra kort oftare och samtidigt förstå att du visst är bra på att göra kort! Tycker då jag och alla de som är ovanför mig i kommentarerna...
Gott nytt år!