lördag 15 november 2008

Strandlekar


Jag har nog sagt det ett antal förut, men jag måste säga det igen. När Ilona på Skaparlusten plockar ihop ett kit, varesig det är ett DT-kit eller ett månadskit, så kan det inte bli annat än bra!

Så här mitt i november, när det är som deppigast väder ute och decembers julljus inte börjat lysa upp här hemma så var det lite extra roligt att scrappa just de här bilderna. Bilder från en av de tio riktigt varma dagar vi hade i somras.


Ni ser väl den fina rubriken?
Den har jag inte skurit ut för hand utan äntligen använt min nya leksak för att få fram. Leksaken heter Gazelle och inhandlades redan i början av sommaren, leverardes i september, kopplades ihop med datorn i oktober och och nu... äntligen.

Men den som väntar på något gott... Och väntat har jag, och gott var det, för jag tror jag håller på att bli käääär. Jag kanske ska passa på att berätta varför jag är kär? Jag menar, att maskinen skär ut en rubrik är ju inget oväntat, det gjorde Craft Robon med, vad som skiljer denna är att programvaran är så lätt att använda! Jag var till exempel ganska säker på att jag skulle få leta ihjäl mig efter funktionen som sätter ihop bokstäver till ett enda ord, som i denna rubrik, men se, det var riktigt plättlätt - flytta bokstäverna dit jag ville ha dem, markera och klicka på en ikon och visp så satt de ihop!

Men sedan ska jag inte sticka under stol med att jag inte lyckades koppla in den själv utan behövde få hjälp... fast det är en heeelt annan historia.

5 kommentarer:

Anonym sa...

*smyger in jag med* :) Nu har jag vart inne och kollat i deras webbutik - du har rätt - det var mycket söta saker där... Får nog skriva upp de på "önskelistan" fyller ju år snart! ;)

Ja, LO:n får en verkligen längta tillbaka till sommaren! *suck* Självklart är det alltid fint väder i Värmland! ;) Läckert du gjort med blommorna, är det urklipp från papper du gjort? Även läckert med snöret som slingrar sig runt som en ram runt LO:n! Supernajs! Ha en bra vecka! *kram*

MissMian sa...

Jaha...nu får jag också sommarkänslor!! Blir liiite avis att jag inte köpte Gazellen men jag är supernöjd med min Silhouette men jag har inte lärt mig så mycket än...hur gör man för att få bokstäver som sitter ihop?

Ejris sa...

åh helt underbar! önskar mig en eller nån typ av dessa mackapärer som finns men de är dyra....
KRAM

Emma sa...

Åååååh, så fin.... Gillar snöret, en rolig detalj :)

Och Gazellen...vad ska man säga??? Jag önskar sambons sporadiska lördagstippande ger utdelning nån gång, för en sån skulle inte vara helt fel, nej...

Anonym sa...

Helt otroooligt fina LO:S du skapar, älskar alla fina detaljer!!
Ja, det måste vara bra enkelt med en gazell, men blir det inte mycket pappersspill?

Kram Maria