onsdag 12 november 2008

Sommarblommor


Oktober månads kit från Jommas innehöll papper med hallowentema som jag berättade i mitt förra inlägg. Det är ett svårt tema för en som inte firat halloween sedan före världskriget eller så. Så lite som jag bryr mig om denna högtid nu, så mycket älskade jag den då… när jag var ung och vacker och singel. Nu är jag bara och. Och vacker var jag aldrig direkt…

Men detta var nu en lång utvikning från ämnet.

Det roliga med dt-kit är att de ställer stora krav på kreativiteten. Man får scrappa sådant som man aldrig skulle våga sig på att köpa själv. Man får scrappa teman man inte har foton till. Man blir helt enkelt utmanad, och för mig är det utmaningen som gör att när jag väl är färdig faktiskt känner mig dubbelt så nöjd som jag hade varit i vanliga fall. I det här fallet får jag nog ärligt erkänna att själva pappren inte var någon utmaning, de är sååå vackra och inspirerande, även om färgerna inte just är mina.

Den största utmaningen var dekorationerna Bodil hade lagt i kitet. Trots att de var så underbart vackra och häftiga och inspirerande på alla sätt och vis kunde jag bara inte få ihop dem med fotona och papprena. Så jag fuskade. De fick ligga kvar på bordet och vänta på att bli ett grattiskort så småningom. Istället lade jag till egna dekorationer. Men det betyder ju att jag snart kommer med fler alster från detta superfina kit…

5 kommentarer:

Lilo sa...

Jättefint!!! VACKER!! Och du har hunnit scrappa. Jag sitter som en påse nötter vid datorn eller TV:n känns det som. Nu ska jag nog gå upp och påbörja något litet, kanske blir det klart om några dagar då. Suck, vart tog scrapinspirationen och scraptiden vägen?

Anonym sa...

WOW!!!
Vacker eller inte, det får stå för dej själv, men tusan så vackra LOs gör du iallafall, helt enkelt underbar!!!!

Det där med vacker föresten, en av "bonde söker fru" deltagarna gav ju en liten skum komplimang under kvällens program, att en tjej inte direkt platsade i playboy!!! Men tänk va många vi är som kanske inte gör det, men som är så där lite lagom vardagsvackra för det, och det räcker långt, vi är ju poppis på scrapforumet, så vem katten behöver playboy =)

Kram

Articsisters sa...

Hej tjillevipp

Har en dundrande huvudvärk - fattar inte varför. Visst är det bra att ta sig en blogrunda då.

Jag har inte lagt ut nått mer så du behöver inte återgälda besöket.
ALLTSÅ - hur förvirrad är jag nu. Jag skriver innan jag har tittat på din blogg....gahhh..måste vara huvudvärken.

Nämen...nu minns jag....det var blommor på bild och blommor på LO.
Jaa...snyggt

Ha det gott.

Lisbet

Emma sa...

Dina färger, eller inte...det är ju en kanonfin layout, färgerna passar ju perfekt till fotona, spec det övre.

Anonym sa...

Härliga färger! Alltid så underbara LO´s.
Den lilla söta tjejen nere i hörnet, är det en stämpel eller är det en datautskrift från något av dina program? Ha en bra helg! *kram*