söndag 23 november 2008

Skapat för Skaparlusten

Det är inte svårt att bli inspirerad av allt det vackra material Ilona stoppar ner i sina kit. Det märkliga är att hon på något sätt alltid, dessutom, lyckas skicka material som passar perfekt till min stil och smak. Ibland undrar jag om det bara är så att vi faktiskt har samma smak eller om hon känner min stil så väl att hon med sådan precission kan välja exakt rätt produkter till mig.

Hur det än är så gör hon mitt skapande mycket enkelt.


Här är en layout som jag nästan inte törs säga att jag gjort för på något sätt så gjorde den sig själv, så snabbt och smidigt att jag bara förundrades hur något kan bli så rätt med så lite ansträngning. Å andra sidan, återigen, så händer det ofta när jag skapar från Skaparlustens material. Kanhända det har med butikens namn att göra? Skapar – Lust!?

Vem kan egentligen motstå denna underbara Lace Cardstock med hjärtan? Det var inte alls svårt att välja foto när jag såg den. Och jag visste genast vad jag ville förmedla med layouten. Den bruna bakgrunden som är lite svagt prickig är också helt underbar. Både färgen och mönstret passar mig perfekt, för att inte tala om dessa helt underbara eyeles & snaps som kommer från We R Memory Keepers. De fungerar som en helt vanlig eyelet och har så himla fina mönster att jag knappt kunde välja.

De små biljetterna och journalignspotsen är inte från Skaparlusten, de är min egen design. Det bruna bandet har suttit runt ett paket med Prima blommor.

Det här med kort är inte det enklaste, tvärt om tycker jag det är svårt, men när det blev två blommor kvar i pappret jag hade till förra layouten (ett tidigare inlägg) så var det inte minsta tvekan om vad jag skulle göra med dem. Jag skar ut dem och satte dem på 3D-kuddar. Card Stocken har jag stansat med en kant stans från Fiskars.

13 kommentarer:

Tezzan sa...

Underbar layout...

Emma sa...

En helt fantastisk layout!!! Och en sådan kul detalj att sticka in en bit av fotot under Lace Cardstocken (hm...heter det så i bestämd form???)

Jag har själv jättesvårt att få till kort, ja jag har svårt att ens komma mig för att försöka, men jag tycker du lyckas hur bra som helst! Både kortet i förra inlägget, och det i detta är kanonfina! Speciellt förtjust är jag i det senare, jag gillar scrappade kort mer än de med stämplar. Oftast. Och just nu.

Eleonore sa...

Ojojoj, den layouten blev jag störtförälskad i!!!

Kortet var självklart oxå kanonfint :)

Kram E

Anonym sa...

Vilken underbar layout! Jag njuter av alla detaljer!

Anonym sa...

Mmmm jättefina! Tycker om färsättningen och den lite busiga buketten (alltså blommorna, biljetterna och spotsen).

Jag har precis samma känsla som du kring Skaparlustens månadskit. Dom är gjorda direkt till mig.... konstigt

Anonym sa...

Läckert som alltid! :) Jättesöta grejer de där i mitten av de stora blommor, är det eyelets de kallas? Ha en bra vecka! Kram!

Anonym sa...

Tänk att du lyckas varenda gång! =) Du är superduktig! =)

Ha det bäst, kram!

Anonym sa...

Heja heja! Jag saknar dina scrapuppdateringar för du är begåvad med en så härlig scrapstil att man blir glad varje gång du gjort nåt nytt. Tänk den som fick skapa för Ilona, hon är både underbar som person och dessutom har hon fantastiska saker i sin webshop. Jag sökte en gång i tiden, men då var det inte min tur.

Ulle sa...

Både LO och kort är verkligen kanonläckra! Men jag måste säga att jag blev lite extra förtjust i det läckra kortet ... :)

Jag... sa...

aaaaaaah! Du är så duktig! Så fantastiskt fint!

Lilo sa...

Så himla jättefin!!! Du är så bra!!! Allt du skapar blir vackert!

Cecilia sa...

helt ljuvlig lo. suck så vacker.

Lisbet sa...

Jättesnyggt men så gillar jag de dova färgerna också. Rosa - beige - brunt är så snyggt ihop. Och du har verkligen designat ihop det snyggt.