torsdag 20 november 2008

Ett litet kort

Jag är ju ingen kortmakare men på sista tiden har det av någon anledning ramlat ner några söta små stämplar genom brevinkastet. De är helt oemotståndliga, dessa fina stämplar från Bildmålarna.

Min favoritbutik har ett stort urval av Pro-markers och dessa har också hamnat i min brevlåda av någon märklig anledning. Först var de bara några få men samlingen växer hela tiden. Egentligen vet jag varför jag sällan stämplar, det är däremot ingen gåta. Detta med att kladda med färger är inte riktigt min sak, jag gillar helt enkelt inte kladd. Därför är ProMarekersen perfekta för mig.

Det mesta av materialet till det här kortet kommer från Skaparlusten. Den lilla sidenblomman är loppisfynd och datumtagen och biljetten är min egen design, inte så märkvärdigt eller originellt, men jag är lite trött på att köpa en massa journalingspots och alltid upptäcka att de inte är helt rätt för just den layouten eller kortet jag vill ha dem till. På det här sättet kan jag åtminstone alltid få rätt färg. Nu gäller det bara att samla på mig mer inspiration så att jag kan göra fler modeller. Programmet jag använder för att rita sådant här är gamla goda trostjänaren Corell Draw.
Nu återstår bara att hitta ett lämpligt födelsedagsbarn så jag kan få skicka iväg kortet.

9 kommentarer:

Lilo sa...

Är det inte nu jag fyller år?? Jag är inte helt säker men vi kan låtsas det... Urfint kort!!! Sååå vackert! Jag behöver sådana där stämplar jag med och fler pennor tror jag. Och så någon som kan stämpla och färglägga fint åt mig. ;)

Ilona sa...

Du är en pärla! Kram från hjärtat!

/Ilona

MissMian sa...

Underbart!!! Blir ju avis på att du kan ju allt!!! Förresten...jag HAR ju precis fyllt år! :)

Articsisters sa...

Fredageftermiddag. Jag tar mig en bloggrunda och kikar efter lite inspiration. Tänkte att jag skulle finna lite tid för pyssel nu i helgen men det är ingen garanti att det blir så. Du äe ju med på min bloggrunda så jag kommer därifrån. Jag lade ju till dig där.

Har hört om bildmålarna men aldrig besökt dem. Kan vara rätt tid för det.

Har gjort en kalender – månader med datum – som du kan ladda ner från bloggen:
www.articsisters.blogspot.com

Ha en skön helg
Lisbet

Anonym sa...

Jag skulle nog vilja säga att du kanske är en kortmakare ändå :-)

Susanne W

Ewa sa...

Försök inte Lilo!!! Men jag fyller år väldigt snart;) och jag tycket att du är duktig på kort också Moma.

Anonym sa...

Jättssött kort! Håller med om att jag måste nog försöka få hem de där stämplarna hem till min brevlåda oxå snart... Jag fyller oxå år snart (imorgon), ganska jämnt oxå... hihihihihi

Anonym sa...

Urfint kort! Du kan verkligen visst kortmaka. Och jag fyller år på samma dag som du (tror jag). Det slår väl Lilo och gänget;)

Bildmålarna sa...

Helt underbar, du är absolut en kortmakere :o)

Lalla