onsdag 26 november 2008

En till för Skaparlusten


Den här layouten har legat färdig och fotad sedan i helgen men det är inte förrän nu som jag fått möjlighet att lägga ut den.

Ännu en layout av november månads dt-kit från Skaparlusten. Ett kit så full med underbara saker att jag bara hunnit använda hälften av dem. En av favoriterna i detta kit är Eyelets / Snapsen som sitter i blommorna, de är helt enkelt underbara.

Princesskronan har jag chalkat och glittrat kanterna med glitter glue och jag belv riktigt nöjd med resultatet, trots att jag inte är så mycket för just glitter. Men så nöjd blev jag att jag fortsatte med glittret på blommorna. De rosa blommorna tror jag är från det där svenska företaget vars namn jag inte just nu kan komma på. De är mycket plattare än Primas blommor så jag har skrynklat, vikit och chalkat dem lite för att få lite mer dimension.

Idag kom december månads kit från Skaparlusten och det kliar seriöst i fingrarna på mig med att sätta igång genast. Kruxet nu är bara att hitta de där perfekta julfotona. Jag scrappade många av dem redan i januari så frågan är om jag hittar några som är tillräckligt bra för de vackra papper som låg i kitet. För de här pappren är verkligen så vackra att de inte kan utgöra bakgrund till annat än helt perfekta foton…

12 kommentarer:

Emma sa...

Såg den här inne hos SkaparLusten, och den är verkligen vacker!! Och ett helt fantastiskt foto :)

Håller på som bäst med min allra första LO från det decemberkit jag fick :) Det är verkligen en fröjd att skapa från det!!!

Och har du det perfekta julfotot, men det redan är scrappat: redigera om det - varför inte i svartvitt? eller beskär det?- och scrappa det på nytt!!!

Vi skrivs!
...kollega ;)

Lisbet sa...

Ljuvlig LO.
Gillar hur du placerar all blommorna, "spetsen" och ALLT. Blir en bra avvägning också.

Så snyggt.
Ahh du får ta nya julfoton.

Eleonore sa...

Helt fantastisk Monika, den är så vacker att jag blir rörd!

Kram E

Anonym sa...

härlig......
jag vill ha en sån krona. var hittar jag det tro.....
susanne w

Maja Stokk / eyovine sa...

En helt underbar LO... fotot, papper och dekos är helt fantastiska ihop.....

Lilo sa...

Härligt!! Vilken vacker layout! Foto och alla dina fina detaljer.
Jag blir sugen på mer shopping hos Skaparlusten men får lov att behärska mig nu! ;)

Anonym sa...

Hej tjejen! Som vanligt underbara lo.s, du är en klippa! =) Kul att du är med & lottar på mina urläckra biljetter! Jag har varit på loppis i Östersund, men det blir ju en bit för dig, hi hi!!! =)

Ha det gott, kram!

Carola sa...

Härligt vackert!

Vibeke sa...

Så vakker denne var!!! Utrolig flott LO du har scrappet her!!:)
Takk for titten i bloggen din:)

Anonym sa...

Vilken fin layout!!
Dekorationerna är kanonfina! Hoppas du har sovit gott och får en bra dag.

Emma sa...

Hej...igen ;)

Tittar in för att tacka för den söta kommentaren i SkaparLustens blogg, ang mina gästDT-alster.
Det värmer, och det betyder massor!!

Kram!
//Emma

Cath. sa...

Men ÅH den är ju helt underbar Moma!!!