onsdag 8 oktober 2008

Kalas i gamla stan

Igår kväll bjöd min nya arbetsgivare, den som hyr ut mig till det företag som jag trivs så bra hos, på föreläsning med Tina Thörner, god mat och vin. Kalaset gick av stapeln i Gamla stan på fin lokal, ja i alla fall tycker en lantis som jag det, och jag kände mig lite bortskämd. Den här typen av arrangemang är inget som min gamla arbetsgivare någonsin bjudit på.

Tina är en helt vanlig kvinna på 42 år, en av världens bästa kartläsare i rallysammanhang och dessutom med en helt fantastisk utstrålning. Hon pratade om att hitta sitt inre driv. Jag gillade föreläsningen men kanske mest den biten som handlade om hennes liv och erfarenheter. Resten, motivationspratet, kändes inte riktigt aktuellt för mig just nu, men det har inget att göra med att det hon sa var dumt eller irrelevant på något sätt utan snarare vart jag befinner mig i livet just nu.

En trevlig bit av kvällen var att få träffa andra konsulter. De arbetar alla med kommunikation av något slag och alla i olika företag. Mycket intressant att höra om deras erfarenheter. På det hela taget var det en mycket trevlig kväll, kanske just vad jag behövde, i alla falla för stunden.

5 kommentarer:

Jag... sa...

Låter som att du har det jobbigt vännen! Kram för det!

Skönt att du fick ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

Hejsan!
Nu har jag äntligen kollat in hos dig efter lång tids frånvaro! :) Va kul med lite kalas så där mitt i veckan. ;)
Va mysiga LO:s, så läcker LOn var med vasen som Isabel håller i.
Ta hand om dig! *kram*

Lilo sa...

Vad kul det lät att få höra lite intressant och äta och dricka gott!
Dina layouter nedan är såååå fina!!!

Anonym sa...

Jag måste få Tacka för titten inne hos mig det värmde,jag skäms att jag inte har varit in tidigare men tiden vill inte räcka till ibland. Dina båda Lo´n är så härliga.
Kram Ann-Sofie/soffan

Kickans_blogg sa...

Vilka underbara LO`s!! Tack för dina rara ord i min blogg!! :0) Kramizar Kicki