söndag 26 oktober 2008

En megahemlis

Igår var jag på scrapträff, och scrappade TRE layouter! Tre på en dag, inte illa va? Jag som i vanliga fall är snigelscrappare.

Men idag har jag inte ens haft tid att tänka på dem för jag ruvar på en grym hemlis, och hemlisen måste bli klar innan onsdag... så håll i er nu, glöm inte att titta in så ni inte missar något häftigt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för träffen hos Ann-Marie.

Det var roligt!!

Fast jag nästan bor i Norrtälje...

Hoppas vi syns fler gånger// Millimolly

yes sa...

Grattis till produktiviteten!! Det är inte alla dagar det vill sig riktigt så det gäller att passa på när man har lite flyt! Men oj vad jag blir nyfiken på din hemlis - tur att bloggkoll fins så man inte missar nått! ha en fortsatt skön kväll!!
kram yes

Jozebelle sa...

Hallå speedscrappare!!!

Åh vad kul att du hade så trevligt här kommer ett mail med tre nya datum efter min resa!!!!

Kramizar Ann-Marie

Jozebelle sa...

Vad kan det vara för rolig hemlis, måste kika in här imorgon!!!

Kram igen