måndag 8 september 2008

Skapat för Skaparlusten

I helgen var det som bekant regn och rusk men har man stuga så har man. Och har man husvagn så har man. Det betyder att man åker oavsett väder så länge det bara går. Medan min kära händige sambo lade golv och kaklade i stugan så satt jag och Isabel och skapade i husvagnen.


Jag har använt mig av det underbara kit som Ilona på Skaparlusten skickade för någon vecka sedan. Hon skrämde mig först och sa att det inte alls är i min smak, men jag måste säga att jag bara älskar kitet! Underbara, höstiga färger, fantastiska mönster på pappren och mängder med dekorationer som går att förändra i det oändliga! Och som om inte det vore nog så fanns även klockstämpeln med i kitet, tillsammans med ytterligare två stämplar!

Det enda jag lagt till på den här lon är bling-swirlsen från prima, det svarta bakgrundspappret, sidenblommorna (de små) och så de små etiketterna från KappAhl men de räknas väl inte för de är ju inte scrapp-saker?Medan jag pysslade med min layout satt Isabel bredvid och scrappade. Eftersom jag inte hade mycket material med att välja på fick hon en del pappersspill och dekorationer som blivit kvar av förra månadskitet från Skaparlusten. Dessutom fick hon några av knapparna som ingår i månadens kit. Som den stolta moder måste jag be er observera hennes uppfinningsrikedom. Titta till exempel på blomman med knappen på, en detalj som inte kanske är speciellt originell men om jag talar om att jag hatar knappar och aldrig använder dem på mina loer så kanske ni förstår att för henne är det just originellt. Lilla hjärtat till höger är en chipboardfigur från förra månadskitet och den har jag klätt med bazzills självhäftande cardstock (smart uppfinning det där, finns på Skaparlusten). Dekorerat och ritat har däremot dottern. Visst är hon uppfinningsrik?

13 kommentarer:

Jag... sa...

Hata knappar :-o ja ÄLSKAR knappar! :-D

Javisst är hon uppfinningsrik! Kan inte alls förstå var det kommer ifrån ;-)

Jättefin LO som vanligt!

Cath. sa...

Underbar layout! Och Isabel har sinne för det där det ser man ju! Kul att hon går sin egen scrapväg och gillar knappar ;D
Ha det gott! Hoppas vi ses snart!
Kram!

Arvet sa...

Underbart! Båda men dina är vi bortskämda med att se då och då men Isabels - fantastiskt, lova att visa mer! Helt klart en lysande talang.
Kram till er båda

Lilo sa...

Sååå himla fina båda två! Tänk att Isabel kan scrappa så där fint! Snart kan du bara luta dig tillbaka, låta Isabel skapa och ta åt dig äran efteråt. Skönt va??

Helena sa...

Underbara layouter. Vilken trevlig stund det måste ha varit att sitta och skapa tillsammans.

Ulla sa...

LO:en med klänningen är ju bara för underbar, vilka färger!!!

Och sådan mor, sådan dotter. Eller vad är det man säger??? Snacka om att hon har talang tjejen. Men ändå skönt att ha sin egna stil. Det är mysigt att sitta och umgås såhär med sina barn.

Lisbet sa...

Alltid lika roligt att titta in hos dig.

Så vackra lo´s och din dotter verkar också tycka om det hela.

Wildärtan sa...

Sådan mor, sådan dotter heter det ju:-D
Ljuvliga, båda era skapelser!

Emma sa...

Sådana vackra LOsar ni gjort, båda två!!! Kitet verkar ju onekligen varit helt perfekt att scrappa om dina 40 år, med de vackra fotona. Sen är ju blommorna helt fantastiska - så rätt till klänningen...
Hm...jag kanske beställde fel månadskit....

Så duktig Isabel är! Och eftersom jag älskar knappar, så gör jag tummen upp heeela vägen ;-)

Ulrika sa...

Underbara layouter, båda två! Din med klänningen är ju alldeles magisk! Och din dotter är verkligen uppfinningsrik och verkar ha ärvt mammas sinne för design. Roligt att ni scrappar ihop!

Ewa sa...

Nu har jag bläddrat och njutit.

Wildärtan sa...

Förstår om du blir lite less, men du är iaf nominerad... :-)

Christine sa...

Oj!! Tredje gången jag kollade igenom inlägget läste jag att det va ju lilla skrutt som hade scrappat!!! =O
WOW!!!
Hon har att brås på, må jag säga =D

Å jag måste säga.. Vilken vacker lo på dig!!! såå härliga foton, och färger, och.. ja, allt!!!