tisdag 16 september 2008

kvällsdopp i IKEA-lådan


Det här är min andra layout med månadens kit no 1. Ett helt fantastiskt kit, och det säger jag inte för att jag måste eller ens bör, utan för att jag helt enkelt är förstummad av alla underbara papper, dekorationer, stämplar och allt som följde med. Ett helt litet minikit med handgjorda papper med tillhörande kuvert följde också med, det är ett av de pappren jag använt som fotomatta. Jag säger bara en sak, detta är ett kit man inte bör missa!
Som ni säkert hört förut så älskar jag att mönsterklippa papper och det har jag gjort här med, gräsmönstret passade perfekt till fotot. När jag väl var klar med den detaljen var det bara att fortsätta det jag börjat, nämligen att förstärka intrycket av grönska och blommsterprakt som jag vet finns i bakgrunden av fotot men som inte syns så väl, liksom kvällsljuset som är så vackert. De små pappersblommorna från Prima har jag lagt till men allt annat fanns med i kitet från Skaparlusten.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har jag suttit och tittat på din LO, och den är sååååååå fin och jag bara njuter av att se den.
Kram
Ann-Sofie / soffan

Anonym sa...

En helt underbar layout! Wow!!
Kram

Enna Olika sa...

Tänk att det kan vara ljuvligt med orange? Jag har upptäckt det nu i höst, och jag gillar din LO skarpt oxå. Som vanligt:-)
Kram

Lilo sa...

Wunderbar! Härliga färger, lite som sensommar. Hösten är på gång men det är fortfarande sommar...
Gillar ditt utklippta gräs också! Och så undrar jag om du också tog dig ett dopp i den lådan? ;) Och om du ska ha kalas snart?? Eller om vi kanske inte är bjudna? Eller om vi är bjudna på en privat helt egen fest för att vi är sådana speciella och eminenta gäster?

yes sa...

Märkligt det här med orange färg - tittar jag i mitt album finns ganska många sidor som går i oranget men jag kan inte på något vis tillstå att det är en favoritfärg annars :) Gillar verkligen din LO och de oranga färgerna!
kram ylva

MissMian sa...

Wow...så underbar!!!!

Emma sa...

Helt fantastisk!! Och fotona är så fina...hon är så himlades söt, din lilla, stora tös :-)
Har frågat mig tidigare om jag beställde fel kit (Nr2 tilltalade mig mer direkt)...och jag undrar fortfarande... Så mysiga färger och så läckert med det utklippta gräset....
Har en idé + foto till en LO jag tänkt göra (väntar kitet idag/imorgon, beställde ju när Ilona var bortrest) så jag lär väl snart bli varse...

Vet ju att din födelsedag är i faggorna, men vet inte riktigt när den är, så därför passar jag på att gratta nu oxå!!! Hipp, hipp!!! :-)

lillis70 sa...

Vilken tur att jag valde just din blogg länk i cathspysselblogg! Brukar välja en slumpmässigt i de bloggar jag besöker för att hitta nya spännande kreatörer.
Jag tycker MYCKET om LO'n med dottern i badbaljan!!! Den känns så kärleksfull och harmonisk. Lägger genast din blogg till mina favoriter!

Anonym sa...

Supersnygg lo! Gillar oxå den nedanför med datorn! =)

Ha det gott, kram