fredag 12 september 2008

Isabels första dator...

... som egentligen inte ens är den första men det kom jag inte på förrän Tim påpekade det när layouten var klar...


Augusti månadspaket från Jommas var överfullt av vackra papper, papper i helt andra färger än vad jag vanligtvis scrappar. Det var jättekul att få använda färger jag vanligtvis inte använder och jag är riktigt nöjd med resultatet.

I kitet ingick även ett helt paket från serien Hokus Pokus Coredinations, ett papper som är svart på ena sidan och har en annan färg på andra sidan. Jag har ju skrivit om det förr men jag måste skriva igen… det är sååå häftigt! Inte nog med att man kan skrapa, sandpappra och riva för att få fram den andra färgen, man kan också, som jag gjort här, använda den färgade sidan som vanlig fotoamatta och har därmed få en perfekt färgmatchning till det rivna som framträder under det svarta. Jag hoppas att det syns på bilden, för när jag försöker förklara blir det visst liiiite rörigt.

Blommor, band och datorknappar ingår inte i kitet.

7 kommentarer:

Arvet sa...

Snyggt! Så häftigt att använda knappar från tangentbord. Vi som just ska kassera 2 eller 3 st. Här ska plockas! TACK för den idén.

MissMian sa...

Ovanliga färger för att vara du men helt underbar som vanligt!!!!

Anonym sa...

Tack för kommentaren i min blogg! :) Härliga murriga höstsköna LOs du och lilltösa gjort! :) Coolt att använda dataknappar, är det riktiga? Vilken fin klänning du svingar dig runt i! ;) Hoppas att du får en skön hösthelg! *kram*

T.W sa...

Whaa, vad coolt och nördigt att använda tangentbordsknappar i en LO... <3
Med en enter-knapp i en blomma dessutom. XD Underbart~

Wildärtan sa...

Ursnyggt!! Men jag ska läsa på mer om det där papperet:-s
Ha det gott!

Anonym sa...

helläckert!!!

maxell sa...

Visst är det ett härligt kit med rena färger i. :)

Tangentbordsknapparna. Nu minns jag att jag för över ett år sedan efterlyste såna från folk som borde ha... jag borde nog ta tag i det igen känner jag. Tack för påminnelsen.