onsdag 13 augusti 2008

Scrappat för Skaparlusten!

Jag fick, som alltid, ett underbart kit från Skaparlusten den här månaden. Dessvärre kom det samma dag som min dator kraschade. Jag vet inte om det går att beskriva frustrationen av att ha det underbara kitet, en kamera full med nytagna foton och ingen dator att skriva ut på?

Min räddning blev ett gammalt kort som låg och skräpade på bordet och som jag inte ens hade tänkt scrappa eftersom jag var missnöjd med färgen på den. Men nu var det som det var och jag började scrappa för papprena i kitet var så vackra.

Bakgrundspappret är i verkligheten kraftig och dekorerat med glänsande silver vilket passar mig perfekt för trots att min far är guldsmed och i det närmaste ser ner på silver är det min favoritmetall. De andra papprena är mönstrade med hjärtan som sitter i fyrkanter och det är dem jag har använt för att lägga lager på lager. Tyllen förresten, den hittade jag nyss i en gammal låda, den var kvar efter Isabels dop då jag använt den till dukningen.
Har man inte tillgång till sin dator går det förstås alltid att göra kort. Nu är jag ju ingen kortmakare och jag har just tagit mina första stapplande steg i att färglägga med ProMarker-pennorna (som finns i Skaparlustens butik till ett jättebra pris i precis alla färger man kan tänkas vilja ha!), men jag tänkte ändå visa er kortet. Man behöver kanske inte alltid vara proffs på det man gör?
Övrigt material är rester från juli månadskit. Jag förstår inte hur Ilona får ihop alla dessa underbara kit, det ena mer inspirerande än det andra!

17 kommentarer:

Jozebelle sa...

Det är dags att sluta med att vara så blygsamma hörredu!!!!!

Det var väl jättebra kort det där. Jag har svårt att jobba med Promarkeer och hade inte fått det så bra.

Jag gillar ju din lager på lager stil och färgerna var fina ihop också...ibland är det bra att man inte ha rtillgångtil ldatorn och får ta något "gammalt" foto!!

Jag skulle ha scrappatr ikväll men fick aldrig tid till planering och nu är jag för trött för att orka tänka så jag ska se någon film istället...men det ligger några nya LO i min blogg som du inte sett tror jag pga datorkraschen. Kika in och se om du sett dom??? tre nya på ganska kort tid...

Ha det så gott!!

Kramizar Ann-Marie

MissMian sa...

Såg dem på Skaparlustens blogg och de är som vanligt helt otroliga. Älskar layouten med alla lager och detaljer och kortet är underbart!

Kickans_blogg sa...

Jag blir så inspirerad av dina alster och har nåt till dig i min blogg!! :0)
Kram Kicki

Anonym sa...

Vilken härlig romantisk stil!

P.s. Kika gärna in på min tävling: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.3835060

Anonym sa...

En underbart fin layout! Och kortet är även det väldigt fint!
Kram

Tezzan sa...

åh, så romantiskt härligt Moma-aktigt...

Anonym sa...

Lovely! Så härligt skimrande Moma-rosa! Är ute på en sen bloggsväng, men ska nu lägga mig o sova några timmar! Tur att datorn är på benen igen! ;) Tjing!

Wildärtan sa...

Underbart Moma!

Carola sa...

Äh vilka mysiga färger på layouten. Underbart!

Lilo sa...

Love din layout! Och så klart älskar jag mitt kort!!! Tänk att det var JAG som dick det där fina kortet! =) TACK!

Cattis sa...

Du gör underbara layouter! Och den här har så mysiga färger..och kortet är urgulligt! =)

Kram!

http://kathis.blogg.se/

Ulrika aka LillBlomman sa...

Underbar lo och vilket vackert foto! Jag avskydde mina pennor i början! Brukar färglägga med distresser men nu börjar jag gilla dem mera! Ditt kort är kanonfint! Gillar blommorna under bandet! Vackert!! Kramen!

Anonym sa...

En jätte vacker LO ..

Anonym sa...

Jamen du! Visst är du proffs ända ut i fingerspetsarna... allt du tar i blir vackert! Vansinnigt snyggt både lo och kort.

Anonym sa...

Du gör så otroligt mycket fint jag gillar allt jag ser inne hos dig.
Jag vill att du tittar in i min blogg så hittar du något där

Kram soffan / Ann-Sofie

Anonym sa...

Åhhh, så underbar LO.... "smälter till en liten våt pöl"......

Tack för dina komentarer i min blogg.."glad"...Jag är själv väldigt nöjd med min LO "sommarbarn", där jag har haft din teknik i huvudet, med det här att lägga saker lager på lager.

Jag har en liten överraskning åt dej i min blogg, så kom in och titta.

Kram

Sanna F sa...

Vilken underbar layout med många fina detaljer och jätte vackert foto.¨

Kortet under är jätte söt också!