onsdag 27 augusti 2008

Frukost på landningsbanan, Arlanda

När flyget avgår från gate 57, terminal 3 på Arlanda kan köpa sig sin frukost på landningsbanan. I alla fall känns det så om man som jag just nu sitter vid de stora fönstren. Utanför åker flygplanen fram och tillbaka och jag ser det ena planet efter det andra landa eller lyfta.

Jag är på väg till en helt osexig destination idag, Halmstad. Jag kan visserligen inte påminna mig om när jag var där sist, om någonsin, men ändå.

Imorgon däremot, då har jag möte i Bryssel. Nästa vecka i London och innan semestern, de två första veckorna jag jobbade, hann jag med ett möte i Aten.

Visst har jag ett superhäftigt jobb? Undrar hur jag ska hinna hämta Isabel på dagis innan kl fem bara…
Och visst blir ni avis? Lite i alla fall?

Då är det förstås dumt att avslöja att London, Bryssel och Aten har mycket litet gemensamt med de världsmetropoler du förmodligen tänker på. Faktum är att det är de supercoola namnen på våra möteslokaler. I alla fall är de coola om man som jag tycker det låter häftigt att säga att ”Nä, tyvärr hinner jag inte träffa dig imorgon, jag ska vara i Bryssel kl 12.”

Små barn roas av små saker.

Idag ska jag dock, helt fysiskt och på riktigt, alldeles strax kliva på planet till Halmstad.

Och så trodde jag att jag skulle kunna publicera det jag skrev i bloggen. Men teknikens under… funkar sällan när det gäller mig.

6 kommentarer:

Wildärtan sa...

Mmm, det lät ju riktigt som ett avisläge där ett tag:-) Men jag har för mig att du trivs med ditt jobb ändå..?
Kram!

Lilo sa...

Jag som trodde du for runt över hela världen nu. Tur du är i Sverige!

Cecilia sa...

Där lurade du mig allt... :)

Emma sa...

:-D

Jozebelle sa...

Hoppas du hade en bra dag i Halmstad och lite häftigt låtre det att du är här och där i Europa!!!

Jozebelle sa...

Jag har något till dej i bloggen!