lördag 5 juli 2008

Lilo utmanar

Jag har blivit utmanad av Lilo. Reglerna består av att förstbeskriva reglerna och sedan svara på alla frågor. Därefter välja ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din samt att låta personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
Städa
Tvätta
Sola
Scrappa
Gå upp ur sängen och duscha (fast inte i den ordningen)

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Hm… det måste varit innan jag flyttade hit, innan jag träffade Tim. Jag levde mitt vilda singelliv i Skara. Jo, man kan ha ett ganska vilt singelliv även i en byhåla. Jag bodde på krypavstånd till hålans alla uteställen (hela tre om man är generös), umgicks med en massa underliga människor och hade ganska kul nästan hela tiden. Om man bortser från att jag var ganska trött på singellivet och längtade efter en man att dela livet med.

Ställen du bott på?
Jag har bott på massor med ställen, både adresser och orter.
Jag föddes i Budapest, levde mina första år i Szigetszentmiklos (kunde du läsa det där?), flyttade till Alvesta, flyttade till Lidköping, bodde några dagar i veckan i Falköping när jag pluggade, gifte mig och flyttade till Skara, sedan Ekeberg, sedan Skara och nu sist till en ort söder om Stockholm.

Sammanlagt har jag bott på 15 adresser om jag räknar rätt.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Öppna eget och jobba när jag vill.
Dela med mig till min familj
Köpa ett antal sommarställen i olika länder
Köpa ett hus
Resa.

Personer du vill veta mer om?
Alla som läser min blogg!!!
Attans… bröt jag mot reglerna nu?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har redan svarat på allt för ett par dagar sedan :P

Scraphönan sa...

HAr oxå redan blivit utmanad men inte hunnit göra den, hmm
Men jag har en annan sak till dig i min blogg;-)
Kram

Anonym sa...

Ah, detta får jag ta tag i någon dag till veckan! Men jag har en grej till dig i min blogg! ;)
Hoppas att det går bra på jobbet! *kram*

MissMian sa...

Har också en grej till dig i min blogg!

Tezzan sa...

Jag blev utmanad av Nathalie, så mina svar finns redan uppe i min blogg...

Theresa/Tette sa...

Hola tjejen ! Hoppas att allt är väl med dig. Jul att läsa mer om dig och vilken fin LO du gjort i förra inlägget.

Bara därför att - det finns en liten "award" till dig i min blogg.
Ha en bra dag!

Lilo sa...

Tjenixen där! Inte nog med att jag utmanar dig! Jag ger dig pris också med mycket fin formulering! =) Du får fullt upp med allt blogg-jobb jag ordnar åt dig! ;)