torsdag 17 juli 2008

Jommas

Nu är det ett bra tag sedan sista inlägget. Här har varit full rulle, lyxig resa till Helsingfors, stugköp, lunginflammation och lite annat smått och gott. Jag hade planerat en fullständig rapport med bilder och allt men det får helt enkelt vänta tills lusten infinner sig igen. Jag kan ju för er som inte redan vet berätta att det inte är jag som fått lunginflammation utan min älskling.

För min del var det mest oro och strul vilket räckte till ett bra tag. Men nu är vi snart på rätt spår igen och därför tänkte jag bjuda på ett av veckans skapande. När man inte kan åka någonstans blir det ändå lite tid över till pyssel som väl är.

Jag är inte precis minialbumens mästare så när det låg ett gulligt litet minialbum i mitt dt-kit från Jommas blev jag lite oroad. Det var så sött och jag var så rädd att förstöra den. Jag vet inte precis om jag känner mig nöjd med resultatet. Att använda min vanliga, överdekorerade, lager på lagerstil funkar visst inte så bra i ett minialbum, på en liten yta blir det gärna lite plottrigt. Men man lär sig visst så länge man lever…Klicka gärna på bilderna för att se detaljerna!


10 kommentarer:

maxell sa...

Vansinnigt läckert minialbum. Jag har ju själv lite svårt för att bara ta tag i dem och göra något. Men någon gång ska jag med. :) Å självklart lär det bli som det blir för det är lager på lager som gäller. Å många lager. Precis så som du gjort. Tack för att du visar att det funkar! :)

Christine sa...

Du är tokig du!! ;)
Det blev ju jätteläckert =D
Jag har också såna album som jag inte vågat mig på..

Kram!

Cath. sa...

Å så snyggt! Min scrappande son på 11 år har köpt just ett sånt, han vill ha lite hjälp med det...men han tänkte fylla sitt med bilder på läckra bilar! Jag ska visa honom detta... Tack för inspirationen!

Tezzan sa...

WOW, det blev ju helt fantastiskt... Så vackert i riktig Moma-stil.

Lilo sa...

Jag som funderar på att göra mig av med mitt det där albumet, jag tror inte jag kan få till det fint! Du har lyckats föööör bra!
Du! På ditt fina foto, länken till Moderskeppet funkar inte. =( Fast du kan visa mig live istället när vi ses... snart??? Jag har mailat dig!!!

Anonym sa...

Jag älskar ju din överdekorerade stil, så jag tycker att ditt album är underbart! :)

Anonym sa...

Jätteläckert! Så snygg "komposition" med små och stora bilder och text på olika vis! Badflickan är oxå jättecool, hinken och det "överflödiga" vattnet som är på väg ner i sjön igen, så läckra detaljer som kanske man inte tänkt på om du inte gjort något med det alls?! Så läckra färger ihop! Ha det gott och hoppas mannen mår bättre nu! *kram*

Ewa sa...

Vilket vackert album. Du kan ju det här!!!

Anonym sa...

Åååå den är så vacker! Och LOn badflickan så underbar=0)

/Anne

Feenie sa...

Oooo...I love this album! So beautiful!