torsdag 3 juli 2008

JommasJag fick ett superläckert kit från Jommas att arbeta med.

Nu är ju inte jag den som följer med i trender så jag kan ha missat det bara men... Alltså. Varför har ingen kommit på att göra dubbelsidiga papper MED dekorationer?


De här papprena från Heidi Swapp är inte bara dubbelsidiga, de har även en flik med dekorationer invikta. Journaling spots, tags och till och med färdiga ord. Så läckert, och så praktiskt.


Även de andra dekosen i kitet från Jommas är läckra och lite annorlunda. Dem har jag sparat till ett senare tillfälle. Den här layouten kändes som en blommig sådan så jag kompletterade med blommor, spets och piprensare.9 kommentarer:

Lilo sa...

Du är föööööör duktig! Jag har kommit på att jag ska sitta brevid dig med exakt samma scrapsaker (ja, vi får ordna det på något sätt) och så ska jag apa efter varje detalj. Fast ska vi skära ut något måste du skära åt båda... annars blir det ju fel direkt. Får klura på detta mer inatt när jag sover! =)

maxell sa...

Jag såg den hos Jommas å shit va vacker den är. Ljuvlig färgkomposition och dekorationerna är så rätt!

Anonym sa...

Sååååååå läckert! Jag fattar inte hur du lyckas varenda gång :)

Anonym sa...

Jag bara älskar älskar älskar den här layouten, precis allt med den, men ändå så föll jag lite extra för just färgerna. Så vackert :)

Anonym sa...

Åh vad snygg!!!!!

Har en grej till dig i min blogg =)

Lilo sa...

Vart är du?? *snyftar upprört* Jag har utmanat dig i min blogg! ;)

Anonym sa...

Underbar LO! Jätte roligt att ha hittat hit! Vad mycket fint du gör!

Cath. sa...

Härlig LO! Som vanligt! Gillar de rivna kanterna! Och färgerna...!
Ha det bra!

Anonym sa...

Jag måste bara få kommentera igen: DU Ä GRYM :grin: