onsdag 11 juni 2008

Skapat för Skaparlusten

Som vanligt går det bra att klicka på bilderna för att se dem större.
Här kommer ännu en layout med material från Skaparlustens månadskit. Det kit som jag har fått välja själv.

Bilderna är tagna under en av vårens första varma dagar när vi var på utflykt på Djurgården. Redan när jag tog bilderna hade jag titeln klar i huvudet ”Familjefoto”. Mina tankar gick till de där gamla bleknade fotona, tagna i studio med stelt poserande familjer. De har funnits så länge kameran funnits och alltid sett lika uppstyltade ut oavsett årtal även om de ofta utgör viktig familjehistoria.

Med detta i bakhuvudet redigerade jag våra spralliga foton så att de skulle se gamla ut, för att föra tankarna till de stela bilderna men kanske också till vad som kunde ha hänt bakom kulisserna, innan fotografen knäppte bilderna.

För att få den gamla stilen på fotot har jag använt mitt favoritfiler i PS som heter Diffuse glow samt gjort fotona svartvita med sepiaton. Jag har också lagt på en digital fotoram från Vera Lim på Prima Hybrid

Allt övrigt material följer med månadkitet utom bradsen från Karen Foster som också finns i butiken.Ett av papprena hade cirkelmönster och det är dem jag har klippt ur för att få till cirklarna i layouten.

13 kommentarer:

Alexandra Lindgren sa...

du är helt otrolig moma! den dagen jag blir lika duktig som du ska jag jubla. kanske bjuda alla grannar på glass också?!
dina layouter är så fulländade. de är så detaljrika och totalt underbara. jag skulle kunna berömma dig och dina verk hela natten, men jag hoppas att du inte blir ledsen när jag säger att jag inte orkar det. Du är bara SÅ bra, en riktig inspirationskälla. Verkligen! wow!

MissMian sa...

*tappar hakan*
Nej...nu får jag snart sluta att kolla in dina LO's...jag får sån prestationsångest!! Helt underbar LO!! Älskar stilen på fotografierna och jag har också blivit lite kär i diffus glöd :)

MissMian sa...

Haha...läste din kommentar nu i bloggen och det är lite så jag har tänkt. Jag har ju tänkt att utmana dig och jag kan ju lika gärna göra det nu men jag vill ha lång tid på mig. :) Utmaningen går till som så att JAG väljer en av dina LO's som DU ska scrappa med mer freestyliga färger och material! Och för rättvisans skull får DU välja en av mina LO's som JAG ska scrappa i mer din romantiska stil. Låter det kul??

Anonym sa...

Mmmmm så fint.
Din detaljrikedom är helt makalös.
Du får verkligen till det så himla fint med alla härliga dekorationer.

Kram
Mette

Anonym sa...

Alltså jag vet inte hur du gör, men du måste ju ha magi i fingrarna!
Underbart vackert!!!

Kramiz

Anonym sa...

Åhh, denna skulle jag kunna titta på heeela natten, den är riktigt fin...
Kramen Anna

Lisbet sa...

SÅ vacker med alla dessa detaljer och sobra färger...GOOD go girl

Anonym sa...

Du är grym! Måste säga att du är en stor inspirationskälla! =D

Kramar!

Cattis sa...

Du har ju så Underbara detaljer på dina sidor!!! Superfin!


http://kathis.blogg.se/

Anonym sa...

Du är verkligen helt otroligt duktig! Vilken UNDERBAR layout! Älskar allt med den, färgerna, papprena, dekorationerna ... tusen tack för att du delar med dig och inspirerar!

Ewa sa...

Jag gillar färgerna, detaljerna...ja hela alltihopa;) Helt underbar, du är bäst!!!

Emma sa...

Gash... helt galet snyggt ju! SÅ romantliskt ljuvt ljuvligt och fint :o)

Cicci sa...

Bara så fin LO. Jag är stum.