tisdag 17 juni 2008

Personligt, scrappigt och nyscrappat

Jag har väntat ett tag på att kunna skriva mer personliga saker i min blogg men nu börjar det dra ihop sig. Från och med imorgon så kommer jag kunna skriva som vanligt igen… Fast kanske ändå inte för jag kommer nog alltid tänka efter både en och tre gånger innan jag skriver så att det jag skriver inte kan användas emot mig i något sammanhang. Å andra sidan så har jag aldrig skrivit något jag inte kan stå för, inte menat eller inte tänkt efter före jag skrivit. Jag har helt enkelt bara inte kunnat förutse, ens i mina mest vilda fantasier, att det jag skriver kommer att vridas och vändas på ett sådant sätt att jag skulle tvingas att avhålla mig från att skriva helt och hållet.

Jag inser naturligtvis att en blogg är öppen för alla, även för ovälkomna personer. Det har alltid varit med det i åtanke som jag skrivit mina inlägg. Vad jag inte insåg var att det faktiskt fanns personer i min omedelbara omgivning som jag inte ville ha som besökare.

En bättre förklaring än såhär kan jag nog inte ge i skrivande stund, men många av er som gluttar in här har också tillgång till min personliga blogg och vet därmed hela historien. Den personliga bloggen kommer även i framtiden att finnas kvar som det känns just nu, och jag kommer att skriva de mest personliga inläggen där. För er som vill läsa kommer det alltid finnas en blänkare i vänsterspalten så att ni vet att det är dags att titta in.

Med detta sagt så tänkte jag berätta åtminstone en ”nyhet”, flera kommer inom de närmaste dagarna. Just det här är en märklig och scraprelaterad historia som jag inte riktigt vet hur jag ska gå vidare med.

För en tid sedan ansökte jag om att bli Prima Donna, det är ett program som Prima har, där man antas som lärare och när man har klasser så får tillgång till Primas varor till ett mycket bra pris. Tanken är att den här överenskommelsen ska gagna mig, den butik som håller i kursen/klassen och Prima som får reklam. Tanken var toppen från början. Prima skulle göra reklam för sina lärare, pusha i sin blogg, lägga ut info på sin webb och skicka nyhetsbrev mm. Som allting med Prima så drog den här antagnings- och kontraktskrivningsprocessen ut på tiden och när jag väl blev inskriven som Prima Donna kom nya riktlinjer från Prima. Helt plötsligt hade de bestämt sig för att endast göra reklam för de Prima Donnor som har en klasser inbokade.

Ett slags moment 22 kan jag tycka. De promotar inte mig förrän jag har fått ett uppdrag, och jag kan inte skaffa uppdrag förrän de har promotat mig.

Jag tycker visserligen det är ganska häftigt att bli antagen som Prima Donna men jag har svårt att se att jag är den typen som klarar av att sälja in mina tjänster hos någon butik utan att få draghjälp av Prima.

Allt nog, jag är inte direkt ledsen för det är möjligt att jag till hösten ändå kommer att hålla kurser. Eftersom det bara är på tankestadiet än så länge så får resten förbli lite av en hemlis… Ops… nu blev det helt plötsligt en hemlis. Jag hatar scraphemlisar, speciellt sådana som andra har, jag blir så attans nyfiken.


Och nu mina kära läsare ska jag avsluta detta långa inlägg med att bjuda på en layout.
Jag har massor med Chatterbox papper för jag tycker att de är så vackra, men dessvärre är det sällan jag använder dem. Undrar varför? Jag kanske helt enkelt behövde komma igång, för nu när jag gjort en layout så kliar det i händerna för att få fortsätta och skapa av resten av högen jag har här.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, en helt fantastisk layout!! Så fin.
Kram

Anonym sa...

Vilken vacker LO! Jag vet känslan av att inte alltid vilja ha sina närmaste i bloggen, speciellt de där närmaste som aldrig skriver en kommentar, utan bara smyger runt och gottar sig...
Visste inte att du har en hemlig blogg, men jag kan ju inte mer än få ett nej om jag frågar om jag kan få läsa? =)

MissMian sa...

Underbar!! Gillade verkligen filtblommorna! Var har du fått tag på dem?

Cattis sa...

Urgulligt foto och en helt Underbar layout!


Kram/Cattis

http://kathis.blogg.se/

Laila sa...

Det är synd att förutsättningar ändras under tiden på det där sättet. Jag hoppas verkligen att du känner att det funkar trots allt sen.

Skulle man kunna få läsa lite på din pesonliga blogg?

Anonym sa...

Såå tjusig LO, håller med dom i tidigare inlägg helt enkelt! Blev oxå lite nyfiken på din personliga blogg, får man läsa mån tro?

Ha en bra kväll, kram

Cicci sa...

Ännu en underbar LO. Jag måste komma igång och skapa några jag också.
För mig känns det konstigt att man går in och läser din blogg om man inte vill läsa vad där står. Men alltid finns det konstiga människor i vår närhet. Bara att konstatera.

Ewa sa...

Så himla fin lo! Vad gjorde man utan spets och blommor??? Kanonfint!!!

Spelar ingen roll om du har en eller två bloggar - jag kommer att läsa allt ändå;)