onsdag 25 juni 2008

Min personlighet

Jag hittade ett test hos någon (tyvärr vet jag inte vem) och gjorde testet. Resultatet blev som följer:

Din personlighetstyp:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:
Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

För en gångs skull tycker jag att testet faktiskt visar rätt. Både på personlighetstyp och karriärer. De kursiverade yrkesområdena är sådana jag antingen varit inne på, arbetat som, funderat på att bli eller är närbesläktat med mitt nuvarande yrke.

Nu är det ju förstås så som jag upplever mig själv. Hur andra uppfattar mig är en helt annan sak.

Gör testet du också.
Här: http://se.41q.com/

2 kommentarer:

Malin sa...

Åhh jag äslkar såna test :)
Måste pröva!!!

Tack för underbart söta ord i min blog, blev helt rörs. Tycker ju att dina layouter är helt otroliga så det känns extra kul att höra att du tycker det jag gör är värt att titta på *glad*

Fniss jaaaa kanske lite klokare blev jag nu.. får se om jag prövar att köpa ett alfabet, det var ju inte så dyrt hade tänkt skriva ut det på OH papper :) funkar det så funkar det å annars får jag väl skaffa nått program!
Å tusen tack för titten igen :) jag e själv ofta här å smyger för inspiration!
Kram Malin

Lilo sa...

Nu har jag läst ikapp här i bloggen. Vad har jag haft för mig de senaste dagarna? Och inte har vi mailat varandra heller. =( Jag har ialla fall skickat ett supersnabbt mail åt dig nu.
Ditt nya jobb låter toppen! =)
Kram!