måndag 9 juni 2008

Layout från helgens scrapträff

I helgen hade vår helt nya scrapklubb sin första träff. Vi var åtta flamsiga kvinnor som träffades i vår kvarterslokal här och satt och scrappade en heldag. Jag kan ju berätta att dagen snarare kändes en timme lång än åtta.

Jag kände mig oerhört produktiv och slänge snabbt ihop två loer, vilket är vad jag normalt gör på en hel vecka. Den här layouten gick på under en timme tror jag. Fast det är klart... jag insåg efteråt att jag i det närmaste hade scrapliftat min egen layout som jag inlett dagen med. Den layouten kommer för övrigt lite senare eftersom den är en dt-lo för Skaparlusten.


Bilderna på layouten är tagna i lördags när vi var i Karlstad och hälsade på kompisar till Tim. En otroligt skön och varm helg med mycket stugletande, bad och trevliga besök.

5 kommentarer:

MissMian sa...

Snygg!! Jag skulle velat vara där ! Men jag tror att ni hördes ända hit :)

Laila sa...

Men va härligt med en pysselträff! Sånt kan ge massor av skaparlust. Jätte fin layout (som vanligt
;-)), men jag älskar fotona på Tim!

Lilo sa...

Urfint!!! Fast jag har ju sett den live och vet det minsann! =) Vadå flamsiga kvinnor? Jag var en allvarlig tjej och flamsade då ingenting. ;)

Anonym sa...

Suck. Superfint helt enkelt. Mmmm ...

Anonym sa...

Låter helt underbart kul med en scrapklubb! Gud va kul ni måste ha tillsammans! Så snygga detaljrika ögongodissidor som alltid...