lördag 24 maj 2008

Hybrid - Födelsedagskort

Det här lilla kortet pysslade jag ihop för ett bra tag sedan och gjorde en tutaorial till för Primas Hybrids räkning. Nu har den varit med i nyhetsbrevet och jag kan visa den för alla. Om någon är intresserad av att läsa steg-för-steg-beskrivningen (som är på engelska) går det bra att maila mig så kan jag sända över den.Digital material: Vera Lim; Seel Toe Mary Janes, IOD: Scallywag paintables
Physical material: Prima floral embellishment ( 510022), No 5 Forever Flowers (506254).
Brads, Bazzill cardstockThis card was my contribution to the latest Prima Hybrid Newsletter. If you dont get it, and would like to have the tutorial I made for the card, just let me know and I´ll forward it to you.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jisses vad snyggt! Du är så duktig!

Man fick med den från en butik jag beställde, kommer inte ihåg vad som var i hålen, men användbart blev det ;)Och i botten finns ett MINDRE hål, så jag kan få promarkerna att stå still, för spetsen är i hålet :D

MissMian sa...

Säger bara...WOW så snyggt!!!!!

Anonym sa...

Supersnyggt!!!! Som vanligt! Glöm nu inte stt titta in i min blogg och anta utmaningen :P Kram

Ewonne sa...

Wow, vilket überfint kort ♥♥♥
//Ewonne

Helena sa...

Kanon snyggt =)

Anonym sa...

Oh så läckert!!
Maila mig gärna beskrivningen på:
daizycarola@gmail.com

Kramiz

babbalalla sa...

Najs! Jag är intresserad av steg för stegbeskrivningen (trots engelskan ;))

babbalalla@telia.com

Tjingeling!

Anonym sa...

Du gör fantastiska LO:s, verkligen supersnygga! =)

Kramar

Theresa/Tette sa...

Oh, så vackert! Vet du, jag fyller år i mars - är det för tidigt att skicka födelsdagskort redan nu? Eller ska man säga bättre sent än aldrig kanske (Fniss)!!! Ha en bra dag!

Anonym sa...

Tack för besöket, och jag suger givetvis åt mej berömmet, tack tack =)
Jag tycker själv att jag har utvecklats mycket sista månaderna, både med kort och LOs, korten är ju mycket att jag hoppar på olika utmaningar, så att jag måste tänka i nya banor, och det är ju såååå kuuuul.

Det här hybridkortet du gjort är ju helt enkelt sagolikt fint, jag gillar ditt sätt att sätta blommorna under det utklippta/skurna, det har jag sett att du gör lite då och då. Det måste jag testa, för det är ju supersnyggt.

Anonym sa...

Jag säger bara en sak.... Underbart! :)

KRam
Mette

Anonym sa...

Tusen tack för beskrivningen! Får se när det finns lite lucka i mitt liv för pyssel! ;)
Jag har en liten utmaning till dig i min blogg om du vill hänga på! ;)

Ha det gott, Tjingeling!

Emma sa...

Så vackert!!

Anonym sa...

Ett helt underbart och vackert kort!! Stilrent = me like.

Hej från mig,
Eivor/Ejja
www.eivor.blogg.se