tisdag 6 maj 2008

Gissningstävlingen är avgjord!

Vi har inte mindre än 16 stycken stiftplattor (inklusive det bortkomna hjärtat).

Mycket? Litet? Med tanke på antalet färdiga pärlplattor skulle jag vilja påstå att det är mycket, för av någon anledning blir det aldrig några plattor som blir helt färdiga, mer än de jag har på mina loer.

Ni var duktiga på att gissa men det där med att länka funkade inte så bra så egentligen skulle ju alla svar bli diskvalificerade om vi nu följde reglerna. Fast då har jag ju ingen att skicka mitt fina lilla pris till.

Den som kom närmast var Fialia som gissade på 17 stycken. Grattis, e-posta mig din adress så kommer en liten vinst!

1 kommentar:

Lilo sa...

Och jag blev så förvirrad av länkandet att jag tänkte att jag gör det sen så jag är mer klartänkt liksom. Vilket tydligen inte var någon bra idé eftersom jag helt glömde att göra det. ;)