tisdag 27 maj 2008

En hybrid

Den här layouten kommer helt klart inte gå till historien som en av mina favoriter. Den känns helt enkelt inte färdig men jag har funderat på den så länge nu att den helt enkelt får vara "ofärdig". Det är något i den som stör mig, jag kan inte stätta fingret på det, förmodligen är det den skrikiga gröna färgen jag inte kan förlika mig med.

Digital Credits: Caliope Digital Coordinates by Vera Lim, Prima Hybrid
Paper Credits: Prima: Caliope paper collection, ribbon, Artful collage flowers. Kaiser Craft - swirls and gems.This layout won´t go down to history as one of my favourites. I can´t quite tell why, but one guess would be the uggly green color.

4 kommentarer:

Jozebelle sa...

Jag undrar om det inte är någon dekoration upp till som saknas, bara något lite....för det kändes som det skanades något, precis som du säger...

Kramizar Ann-Marie

Monika sa...

Jodå, jag tror du har rätt. Eller en rubrik. Men denna får vara så här. ;)

Lilo sa...

Den är ju fin! Jag tror du hakar upp dig på att den inte är fullproppad med saker som du brukar. ;) Den gröna färgen gillar jag! Urfint!

Tezzan sa...

Jag tycker den är cool... Superfin!!!