lördag 26 april 2008

Sneak peak

Jag råkade nämna på AOS att jag behöver lim till ett stooort projekt. Naturligtvis var det några som blev nyfikna på projektet så jag tänkte visa en liten tjuvtitt. Resten får ni se i maj när Skaparlustens maj-kit kommer ut.

Nu är ni riktigt nyfikna på kitet va??? (Bilden är klickbar för den som vill)
I mentioned at my Swedish forum that I need tips for better glue then Scrappy Glue and that I need it now cause I´m in the middle of a biiiiig project. Some of the girls got curious at my project but I can’t show it yet so here is a sneak peek. It´s made from Skaparlustens (a Swedish on-line shop) monthly kit for May.

Aren´t you curious at the kit now?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmmm... du får inte lockas så där har jag ju sagt! ;) Ser fram emot att se hela verket, ser verkligen kul och fint ut! Tjingeling!

Jozebelle sa...

Jahaaa.. vad kan det här vara....sneglar och kisar... nej jag får nog lov att vänta och se...

Lilo sa...

Spännande! Men just nu går det minsann inte att klicka på bilden så den blir större. =( Jag som är såååå nyfiken.

Anonym sa...

men kunde du inte ta mindre bild.man ser ju alldeles för mkt..jag ser ju för hundars inget monika..men det lilla lilla lilla jag ser är jätte fint..