söndag 20 april 2008

Min favoritblomma

Den här veckan har jag inte haft möjlighet att sitta varesig vid pysselbordet eller vid datorn några längre stunder så layouten nedan har tagit sin tid. Tyvärr är jag inte speciellt nöjd med den här heller men så är jag inte riktigt på topp just nu.

Bakgrundspappret har jag gjort själv. Jag printade grundlayouten och sedan printade överdelen av bakgrundspappret på ett vanligt papper. Ur det klippte/skar jag sedan mönstret och lade Prima-blommorna under för att sedan sätta fast det urklippta mönstret med 3d-duttar.


The background paper for this layout is my own design. I have printed it twice. Once with the basic layout and then on an ordinary paper (I used the back side of a BG paper that I didn’t like). I cut the pattern from the second print, placed the Prima flowers where I wanted them and the glued on the print with 3-d dots.

________________
Digital Credits: Prima Hybrid: Vera Lim - One season (the frame around the layout), Swirl silhouette frames, IOD - Alpha gem silhouettes Paper Credits: Background paper: my own design, Prima: No 5 Forever Flowers, Say it in chrystal swirls, Silk road can floral emellishment

8 kommentarer:

MissMian sa...

hmmm..jag skulle var superlycklig om jag gjorde så fina LO's när jag inte är nöjd!!! Den är underbar! Inte din bästa men alldeles underbar ändå! :)

Cattis sa...

Jag håller inte med dig! Tycker allt du gör blir sååå fint! Och så finns det dom som blir helt Underbara! =D

http://kathis.blogg.se/

Lisbet sa...

Lite annorlunda men det är ju det som gör det så speciellt och snyggt. Man måste ju prova sig fram för att kolla om det fungerar också. Att göra något annorlunda gör att man utvecklas.

Anonym sa...

Jag tycker den är vacker och stilren! Jag upptäcker nya saker med LOn hela tiden, ex. att det är två "ramar" runt kortet! En som utgör själva fotot och den mörka, tjocka! Läckert! Den är inte ful, den är "wunderful"! ;) Hoppas att du får en bra vecka! *kram*

Ewa sa...

Du har för höga krav på dig själv! Den här är jättefin! Du får sånt liv i dina lo:s men det beror nog på att du kör mycket lager på lager. Snyggt!

Anonym sa...

den är jättefin.jag faller för blomman.har fönstena hemma fulla av dessa vackra växter.jag älskar lo outen.kram.

Monica sa...

Vilket konstverk! Jag är så glad för min Phal. som blommar om för femte gången nu. Äntligen har jag kommit på hur man ska sköta den! (Glöm bort att vattna... :-)

Lilo sa...

Inte nöjd??? Du är knasig tycker jag! Jättefin layout!!!