söndag 27 april 2008

Hybrid - light

Det var ju några som kom med kommentarer till mitt förra inlägg och tyckte att min sneak peak var i minsta laget. Bara för att göra er glada (om en av mina layouter nu kan glädja någon) kommer här en HEL layout.

En hybrid light skulle man kunna säga. Det enda digitala på den här layouten är nämligen ramen (jag älskar den och skulle mycket väl kunna tänka mig att ha den på varenda layout). Den har jag printat på det rosa bagrundspappret två gånger (jag hade två av det rosa pappret och använde det ena att printa ramen på och det andra som bakgrund, ja ni förstod ju det där ändå).

Därefter har jag skurit ut ett hål för fotot och klippt runt kanterna. Ur den andra upplagan av ramen skar jag bara blommorna som jag sedan lade ovanför Prima-blommorna för att skapa dimension.Some of my dear readers complained about the previous sneak peek. They thought it was to small.

Well, to make them happy, if a layout of mine can make anyone happy, I thought I´d show you this one.

It is a very simple layout when it comes to the digital part. Al I did was printing the frame twice on the paper, cut it out, placed the photo behind and used the second copy to place it over the flowers to create dimension. And by the way, I just adore this frame, I could use it for every layout I make.


________________________

Digital Credits: IOD - Silhouette gem frames
Paper Credits: Prima: IOD Coquette collection papers, No 5 Forever flowers, Minnie can stone rose 2, The bitty bag, Say it in chrystals. Kaiser craft: gems. Other: lace and yarn.

12 kommentarer:

MissMian sa...

Suck....så vacker!!

Anonym sa...

ler belåtet åt att få se ett litet större foto på ditt arbete än det pytte lilla du bjöd på..fnys..fick ju använda lupp..men denna..detta kallar jag godis för ögat.kram cecilia

Anonym sa...

Så vacker er lilla prinsessa är! Jättefin LO!

bitte71 sa...

Åh, så vacker!!! *suckar hänfört*

Jozebelle sa...

Gillade färgvalet, ja förutom det jag brukar gilla med dina, det romantiska över dom...

Lisbet sa...

Lika härligt att titta in på din blog...Snyggt

Alexandra Lindgren sa...

åh, vilken fin!
vilka färger, vilka formaer, vilket ALLT :)

Lilo sa...

Jag är inte säker på att detta är nyttigt för min hälsa?? Käken faller alltid upp när jag tittar på dina layouter och ögonen blir helt torra eftersom jag glömmer att blinka...
Och du! Vad dumt att ni inte kom förbi och fikade!!! Det hade varit kul! =)
Nu väntar vi på köksgubben... vänta, vänta, vänta...

Cecilia sa...

men du så fin...I love it. Kul att du gillade mitt ugglehus :)

Malin sa...

Förstår att Prima valde dig som flower girl!!
Du skapar helt fantastiska alster, å denna är ju inget undantag, å jag e så sugen på att pröva Hybridscrapping blev så inspirerad av ett av dina äldre inlägg om att man inte behöver ha en jätte a3 skrivare för att komma igång :)
Kram MAlin

Ewa sa...

Mmmmm en till underbar Moma-lo!!! Så otroligt fin!!!

Anonym sa...

Underbar layout! Älskar färgerna, blommorna, fotot, blinget ... placeringen är perfekt. Jag bara sitter här och njuuuuter ...