tisdag 8 april 2008

Ett litet paket

Det kom ett litet paket till mig idag. Jag trodde att det var DT-kitet från Jommas så jag skickade sambon som glad ihågen sprang iväg för att hämta. Han trodde som jag att det var ett stort brev. Gissa om han stönade när han kom bärande med ett paket som var 30x30 på alla håll och ganska otympligt att bära tillsammans med två matkassar?

Jag tänkte visa er lite av innehållet; idel Prima godis.

Mums...


I got my box of Prima goodies today. Yummy!

DD Isabel immediately wanted me to open everything and give her the bags the flowers came in. Now I need to get some see through boxes to put the flowers in so she can have the bags. Which she will throw away in 30 minutes...

12 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilket paket. Ser inte helt fel ut:)
Kram

Alexandra Lindgren sa...

ojojoj, jag är så avundsjuk just nu. tänk vad du ska få mycket scrappat av det där. tror jag åker enr till dig i helgen och hjälper till :)

MissMian sa...

Hjälp!! Kan någon komma och stänga min mun??? Jag bara gapar!! Vilket paket! Underbart Oj vad du kan skapa med det!!

Anonym sa...

Vilken härligt paket, stackars mannen din som fick släpa hem allt! ;) Stackars dig som måste titta och känna på alla papper, blommor och allt annat smått och gott... Känner verkligen medlidande för dig! ;)

Ha en bra vecka!

tjing!

Cecilia sa...

men fy dig,varför visa såna godsaker.vill ju ha jag med.mina paket har inte dykt upp än..har väntat snällt nu i 3 veckor..2 stycken borta,men de kommer väl..skapa nu ngt riktigt fint.
cecilia

Jozebelle sa...

Det vill jag också ha, jag får ett månadskit från Lifetime Moments om en vecka kanske, vet ej...(ordern skickas imorgon)med lite anant därifrån, men något sånt stort paket lär jag inte få men men..det ska bli kul att se vad du skapar utifrån det....

Lisbet sa...

Så snygga grejor du har fått. Ska bli roligt att se vad du tänker göra av dem.

Evelina sa...

OMG! Det var inte lite det. Lyckliga du!!! :-)

Kram

Anonym sa...

WOW vilket underbart paket!
Du måste ju vara helt överlycklig!!!!

KRam
Mette

~Karin~ sa...

Ojojoj vilket härligt paket! :)

kram /Karin..som hittat hit via Alltomscrap-forumet

Ilona sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lilo sa...

Vill ha, vill ha, vill ha jag med!!! Sååå mycket fint!!!