fredag 11 april 2008

En hybrid

Den här layouten har funnits i min dator ett tag men det var först igår kväll jag hann avsluta den. Jag måste erkänna att det här är en typisk sådan layout där min föreställning om det färdiga resultatet var betydligt vackrare än det färdiga resultatet. Jag tror att jag helt enkelt överdekorerade den här och det är därför jag inte gillar den. Fjärilarna är från snälla Cecilia som skickade dem till mig, tusen tack!
Bilderna är klickbara om du vill se dem större.

I´ve been working on this layout for a while but it was last night I finally had the time to finish it up. I must admit, my vision of how it would look finished was far more attractive then the end result. I think I just went a bit overboard with the decorations, the butterflies and crystals and that is why I don´t like the layout.
_________
Digital Credits: Weeds and Wildflowers Enchanted garden (butterfly wings and background paper), Vera Lim Fleurish Swirl Silhouette Frames. Al at Prima Hybrid
Paper Credits: Butterflies from Panduro. Prima Flowers - The Bitty Bag, The Bigger Bag, Say it in chrystals.
Fonts: Mutu and Lucida Bright

9 kommentarer:

Cecilia sa...

men så otroligt vacker den blev.visst blev den inte överdecorerad..alldeles precis.det blev lite dimma över den.i mina ögon som inte har sett den i dina drömmar kan säga att det är fantastisk.

Anonym sa...

Vadå.. nu förstår jag inte.. inte nöjd. Den här är minst lika vacker som alls din andra. Jag blir stum av beundran.

Ilona sa...

Men goa moma!
Försök att se den med mina ögon!
I mina ögon är den så skir och vakcker att jag blir rörd!!

Som en tidig, tidig sommarmorgon när diset virvland dansar över naturen och soluppgången lovar en underbar dag! Det är vad jag ser i din LO!

Helt enkelt underbar!

Jozebelle sa...

Jag förstår vad du menar med att ha en bild inne på "kontoret" och sedan inte få fram den på papper, men jag tror att både du och jag, och fler med oss förmodligen, måste sänka våra krav väldigt mycket!!! För att må bra, jag säger inte att det är lätt för det ärdet inte, men jag tror det är ett av våra måsten!!!

Den här LO är suverän, såååå stämnigsfull, jag gillar Dansa min docka också, men den den med fjärilen var ett strå vassare!!!

Kramizar Ann-Marie

Jag... sa...

Inte gillar den? *trillar av stolen typ* den är ju FÖR fin! Du e ju f*n inte mänsklig i din skapartalang! :-D

Ewa sa...

Hmmm... om inte du är nöjd med denna kommer jag aldrig att bli nöjd med någon av mina. Helt underbar (undrar hur många gånger jag har skrivit det i din blogg, men jag menar det verkligen VARJE gång). Måste någon gång i livet få se dina lo:s live. Det är bäst du plastar in dem ordentligt för jag kommer garanterat att dreggla över dem;)

Camilla Ekman sa...

Det är något av det vackraste jag sett!!!!!! I love it!!!

The Cryer Family sa...

This is so pretty! all your work is gorgeous!

Anonym sa...

ta page est tout simplement sublime