fredag 11 april 2008

Dansa min dockaFantastiska Ilona på Skaparlusten har låtit mig leka lite med BG:s Sugared och Bazzils fina cardstock strips, samt en massa matchande blommor, garner och bokstäver. Du hittar allt i hennes butik tillsammans med en himla massa nyheter.
Jag måste verkligen rekommendera en liten tur till Skaparlusten. Kolla in vilka härliga chipboardalbum hon fått in från Kaiser Craft! Jag försöker verkligen hålla mitt köpfinger borta från musen för jag har hittills bara lyckats färdigställa två minialbum under alla de år jag scrappat och har mängder liggande som väntar på att bli klara eller åtminstone påbörjade, men det är svårt att motstå dessa. Kolla bara bilen, eller handväskan, eller fjärilen!
Om jag bara inte vore så värdelös på minialbum så skulle alla få komme hem till mig...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Läckert, läckert.. kul med dina pälrdekorationer! Måste bara hålla med om att skaparlusten har sååå mycket fint i shopen, har handlat massor av henne nu. :D

Lisbet sa...

Så underbart vacker.

MissMian sa...

Helt otrolig som vanligt!!! Vacker är just det...helt otroligt vacker!!

Anonym sa...

Både den här och din hybrid är såååå vackra! Helt underbara!

KRam
Mette

Anonym sa...

Såå fin denna var och hybriden var oxå underbar! Så "himmelsk" och vacker! *suck* Ha det bäst i helgen! Tjing!

Jag... sa...

Jag blir alltid så glad när jag ser att du uppdaterat! :-D

Som vanligt en helt fantastiskt underbar layout! Tack för att du delar med dig!

Trevlig helg!
Kram

~Karin~ sa...

Åh, den är hur läcker som helst!! Har även läst en del här nedan om hybrid-scrappande o det låter ju roligt! Ska se om jag kan få liv i skrivaren hemma :)

hälsn. Karin (qurin på alltomscrap)

Lilo sa...

Men så fint!!! Förstår inte riktigt hur du gör! Fast det förstår du ju att jag inte förstår med tanke på hur jag stirrade på dina layouter hemma hos dig! VACKERT!!!

Ewa sa...

Nu blir jag avis på Lilo. Jag vill också stirra på dem;). Ja vad säger man: - Vackert som vanligt!!!

Anonym sa...

wow, j'adore ta page ell est sublime.....