måndag 21 april 2008

Blingad dator

Läste i sambons ena datortidning att något företag kommit på att blinga sina datorer med swarovski-kristaller. Tyckte att det var en riktigt trevlig idé och tog vad jag hade - Heidi Swap (observera att de båda namnen har samma tre begynnelsebokstäver).

Så nu har jag altrat min dator. Det är ungefär så här långt mina alteing-idéer sträcker sig.I read in my boyfriends computer mag that some company got the genius idea to bling their laptops with Swarovski-crystals. I thought that was a great idea but didn´t fancy buying a new computer so I took what I had – Heidi Swap.

And this is about as far as my altering ideas goes cause I´m a lousy alterer.

6 kommentarer:

Joy for Health sa...

Haha, vilken rolig idé, och tänk det piggar ju faktiskt upp en hel del :)

Ewa sa...

Det där blev ju väldans snyggt! Bling, bling piffar faktist upp tillvaron en hel del:)

Cattis sa...

Blev ju riktigt snyggt det där!

Och biljetterna brukar Jomma sälja. Kika in dit hon kanske har kvar!

Kram/Cattis

Emma sa...

Wow, snyggt det blev!!

Anonym sa...

Hihi, vad coolt! Kanske jag skulle ta och blinga min också, blinggalen som jag är! ;-)
Kram Maria S

Marie - Med mina händer... sa...

Snyggt! Du är ju allt en alter-tjej! ;-)