måndag 28 januari 2008

Som ni kanske mins har vi just tapetserat här hemma. Nästan varje rum har fått nya fräscha, ljusa tapeter. Även om skillnaden kanske inte är så stor sådär omedelbart så är känslan enorm. Allt känns nytt och framför allt rent!

Mitt sovrum är nog fortfarande favoriten. Jag tror faktiskt inte jag visat er min julklapp? Den kom visserligen ett par månader för tidigt men jag älskar den ändå. Och min älsklig som inser att jag behöver något som kan värma mig.Jag måste även berätta något roligt. Jag har blivit utvald!

För er som inte scrappar kan jag berätta att ccrapvärlden i Sverige består bland annat av en mängd butiker. En del av dem har så kallade design- eller inspirationsteam. Det innebär att butiken sponsrar några designers med produkter. Designern skapar något vackert och butiken får använda bilderna av alstren i marknadsföringssyfte. I den här dealen ingår även att designern marknadsför butiken genom att visa upp det hon skapat i diverse gallerier. Det anses vara en STOOOOR ära att bli utsedd till "design team member". Många gånger får man ställa upp i en tävling för att komma med.

Jag har faktiskt varit med i ett antal olika team, två amerikanska, ett kanadensiskt och ett svenskt men eftersom jag var med i alla samtidigt så försvann min skaparlust när jag började känna det som ett krav att skapa. Jag slutade scrappa helt under en lång period och det är inte förrän nu jag känt mig redo för att försöka bli med i ett designteam… Så jag ställde upp i en tävling. Och vann!!!

Det extra fina med just det här teamet är tre saker.

Dels vann jag i en tävling där 65 underbara scrappare tävlade, dels är det en jättetrevlig butik som har helt underbara månadskit, och dels så är ägaren Ilona, en jättetrevlig ungerska.Vill ni se mina bidrag till tävlingen så finns de här.

Inga kommentarer: