fredag 4 januari 2008

Mitt pysselrum

Ni som känner mig vet ju att jag ägnar en hel del tid åt att skapa. Antingen digitalt, eller på "riktigt". Jag älskar inte bara att scrappa utan att skriva också vilket gör datorn än mer oumbärlig.

Det jag skapar visar jag ofta och gärna upp (i alla fall det scrappade) men jag har nog aldrig visat upp var jag skapar. Det har till stor del att göra med att min pyssel och skaparhörna är kombinerad datorverkstad för min sambo och han är absolut inte den ordentliga typen… vilket inte jag är heller om sanningen ska fram. Om jag ska vara helt ärlig råder det oftast ett enormt, kreativt kaos hos oss. Vilket bara ökat sedan Isabel flyttat in med sina pysselprylar.

Isabel älskar att pyssla. Däremot har hon inte den vagaste aning om vad orden ”städa efter dig” innebär. Alltså kan jag inte se fram emot mer ordning utan bara det motsatta.

Min pysselhörna/kontor består av halva rummet som sagt. Ett väldigt praktiskt rum för det är egentligen byggt som ett uthyrningsrum och har därför ett pentry med kokvrå. Just kokvrån och kylen är inte så användbara men det är ganska praktiskt med en diskbänk och rinnande vatten.

Idag, städar vi. Imorgon kommer mina svärföräldrar på besök så om det ser kaotiskt ut på bilderna kan jag meddela att det faktiskt ska föreställa ordning!

Bakom datorn står ett litet "bord" där jag kan ställa upp den när jag scrappar.


"Skräpet" som syns längst ned är Isabels. Hon har sitt lilla bord framför bokhyllan, när inte bordet står någon annanstans i huset.

Isabel disponerar tre hyllplan för sitt pyssel i min bokhylla och sambon en, där jag har hans bokföring (som jag innerligt hatar. Bokföringen, inte sambon).


Bandförvaring


Trots att jag har världens bästa kamera så har den ett vad-det-nu-heter-på-facksprål-fel när man tar med vidvinkel på nära håll. Det gör att bokhyllan ser aningen framåtlutad ut, men jag lovar, riktigt så hårt lastad är den inte så att den blivit så i verkligheten också.

Inga kommentarer: