lördag 18 juli 2009

Grattis Alexandra


Jag är ingen kortmakare, det skriver jag varje gång jag skapar ett kort. Men trots att jag har svårt att åstadkomma just kort så älskar jag ändå att färglägga de underbara stämplarna av Sarah Kay och även Rachelle Anne Miller. Jag har aldrig gillat att måla för av någon konstig anledning gillar jag inte kladd, men mina Pro Markers älskar jag. Förmodligen är det just för att barnet i mig får komma fram när jag färglägger, det är som att flyttas bakåt i tiden, till barndomen och målarböckernas bekymmerslösa tid.

Allt material hittar du förresten på ett ställe, nämligen Magdas!


2 kommentarer:

Wildärtan sa...

Ja, du skriver ju det jämt, men det är väl ingen som tror dig:-P

Supersnyggt kort!

Lilo sa...

Oj vad jag saknar er nu! =( Hoppas vi kan ses snart?? Vi måste planera in lite mat och kakor eller något så ni får komma hit och jag får se min käraste syrra och söta lilla Isabel! Och så Tim också så klart! Ingen glömd!!!
Vi har kommit bra i ordning. Några gardiner kvar bara... (bara och bara, måste leja in låtsaspappan att hänga upp dem när de är sydda).
KRAM!!!